Anlık Bildirim

Samsung'un internet tarayıcısı artık Google Play Store'da

Piyasadaki en hızlı internet tarayıcılarından biri olan Samsung Internet artık Google Play Store'dan indirilebiliyor. Galaxy ve Nexus cihazlarla uyumlu olan tarayıcı diğer telefonlarda da çalışıyor.
Android kullanıcıları için iyi haberler var. Samsung, Google Play Store'da kendi mobil tarayıcı uygulamasını yayınladı. Daha önce bir Galaxy akıllı telefon kullandıysanız Samsung Internet'in piyasadaki en hızlı mobil tarayıcılardan biri olduğunu zaten biliyorsunuz demektir.
Samsung'a göre, Internet Beta uygulaması yalnızca Android 5.0 Lollipop veya daha üstünü çalıştıran Galaxy ve Nexus akıllı telefonlarla uyumlu olacak. Ancak, birçok Android kullanıcısı uygulamanın diğer akıllı telefonlarda da çalıştığını söylüyorlar.
Samsung Internet Beta'nın yayınlanması ile Güney Koreli şirket, uygulamanın kullanılabilirliğini ek cihazlara genişletmeyi planlıyor. Ayrıca tarayıcıyı telefonlarına kuranlar eklenen yeni özellikler ve geliştirmeler hakkında geribildirim sağlayabilirler.
Samsung Internet'in beta sürümü, web ödeme desteğinin yanı sıra Gear VR kulaklık sahibi olmadan 360 derecelik videoları görüntüleme seçeneği ile birlikte geliyor. Güney Koreli şirket ayrıca uygulamanın, kullanıcıların fiyat karşılaştırması yapmalarına olanak tanıyan Amazon Shopping Assistant (Amazon Alışveriş Asistanı) özelliğine sahip olacağını da onayladı.
Ayrıca, Samsung Internet Beta'nın ilk sürümü, DuckDuckGo arama motoru desteği, QR okuyucu ve içerik engelleyici ile birlikte geliyor. Daha önce de belirttiğimiz gibi, Samsung Internet Beta uygulaması Google Play Store aracılığıyla ücretsiz olarak indirilebilir durumda. Eğer APK dosyasını indirirseniz yeni tarayıcıyı Galaxy veya Nexus dışındaki akıllı telefonlarda da kullanabilirsiniz.
Google Play Store: Samsung Internet Beta
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12657 kez okundu.
41 kişi, toplam 43 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, İnternet ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim