Anlık Bildirim

Ücretsiz kitap takası yapabileceğiniz "Kitap Dostum" uygulaması yayınlandı

Kitap okumayı sevenlere oldukça güzel bir haberimiz var. Kitap önerileri almanın ve kargo ile ücretsiz kitap takası yapabilmenin en kolay yolu olan Kitap Dostum’un mobil uygulamaları indirmeye sunuldu
Kitap okumayı ve yeni maceralara atılmayı sevenler için uygulama mağazalarındaki yerini alan Kitap Dostum, Türkiye’nin bu konudaki sosyal ağı olmayı hedefliyor. Benzer zevklere sahip diğer insanlarla tanışmanızı sağlayan platform ayrıca birbirinden güzel kitap önerileri almanızı ve ücretsiz kargoyla kitap takası yapabilmenizi de mümkün hale getiriyor.
Tematik bir sosyal okuma ağı olan uygulama kitap, yayınevi ve yazar beğenilerinizi dikkate alarak sizinle aynı zevklere sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlıyor. Üstelik üye olmanıza dahi gerek kalmadan "Ücretsiz Kitap Asistanı" özelliği sayesinde satın almak istediğini bir eseri 275 binden fazla kitap arasından tek tıkla anında sorgulayabiliyorsunuz.
Diğer taraftan uygulamanın kütüphane bölümünde yer alan popüler ve yeni yayınlanmış binlerce kitaba kargo ücreti ödemeden takas yoluyla sahip olabilmeniz de mümkün. Fonksiyonel özellikleri ve genel yapı itibariyle kitap kurtları için oldukça güzel bir ortam sağlayan Kitap Dostum bu alandaki farkındalığı da arttırmayı hedefliyor.
Dilerseniz Kitap Dostum’un iOS uygulamasını buradan, Android uygulamasını ise buradan indirebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4513 kez okundu.
17 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kitap, mobil uygulama ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim