Anlık Bildirim

iOS platformuna dosya yöneticisi geliyor

Bugün erken saatlerde App Store'da ortaya çıkan bir uygulama, Apple'ın sonunda iOS platformu için bir dosya yöneticisi sunacağını ortaya koydu. Detayların WWDC konferansında açıklanması bekleniyor.
Apple Dünya Geliştiriciler Konferansı'nın (WWDC) başlamasına saatler kalırken, şirketin planlarıyla ilgili ayrıntılar da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Bugün erken saatlerde App Store'da ortaya çıkan yeni bir uygulama, Apple'ın nihayet iOS platformuna bir dosya yöneticisi getirebileceğini ortaya koyuyor.
Dosya yöneticileri rakip platform Android'de uzun süredir var ancak Apple, iOS'ta böyle bir uygulama sunmuyordu. Şirket güvenliği gerekçe göstererek, üçüncü parti çözümlerin işletim sisteminin gizli alanlarına erişmesini engellemiş durumda. Ancak iOS 11'le birlikte Apple, nihayetinde işletim sistemindeki birkaç yasağı kaldıracak gibi görünüyor.

Android kadar özgürlük sunmayacak

Ortaya çıkan "Files" (Dosyalarım) uygulaması, kullanıcılara dosyalar üzerinde daha fazla kontrol imkanı sağlayan bir dosya yöneticisi olabilir. Ancak  iOS kullanıcıları Android'deki kadar özgür olacaklarını düşünesinler. Zira uygulamanın hala bir dizi kısıtlamayla birlikte gelmesini bekleniyor.
İlk olarak Steve T-S tarafından fark edilen Files hakkında hiçbir detaylı bilgi yok. Açıklama kısmında sadece "iOS için Files uygulaması" yazıyor. Ayrıca uygulamanın hem iPhone'larda hem de iPad'lerde çalışacağı belirtilmiş durumda. Büyük olasılıkla Files, iOS 11'de bir sistem uygulaması olarak sunulacak. App Store'da yayınlanması da kullanıcıların uygulamayı kaldırabilecekleri ve daha sonra tekrar yükleyebilecekleri anlamına geliyor.
Files uygulamasının resmi tanıtımı bugün Apple'ın iOS 11 önizlemesi ve yenilenmiş donanım stratejisi hakkında detaylı bilgi vermesi beklenen Dünya Geliştiriciler Konferansı (WWDC) kapsamında gerçekleşecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8163 kez okundu.
36 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, app store ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim