Anlık Bildirim

MWC'de ilginç olay: Kendi akıllı telefonunun çakmasıyla karşılaştı

Mobil Dünya Kongresinde şeffaf arka panelli Nothing Phone (1)'in tasarımını kopyalayan bir cihaz görücüye çıktı. Daha da enteresan olanı akıllı telefonun Nothing'in kurucusu tarafından fark edilmesi.
MWC'de ilginç olay: Kendi telefonunun çakmasıyla karşılaştı Tam Boyutta Gör
Barselona'daki Mobil Dünya Kongresi'nde geçen yılki Nothing Phone (1)'in tasarımını kopyalayan bir cihaz sergilendi. Unihertz şirketinin görücüye çıkardığı Luna isimli akıllı telefon, şeffaf arka paneli ve LED aydınlatma şeritleriyle esinlenmenin de ötesine geçiyor.

Daha da ilginç olanı klon modelin fuarda Nothing'in kurucusu Carl Pei tarafından fark edilmesi. Deneyimli yönetici sol elinde kendi Nothing Phone (1) akıllı telefonlarını, sağ elinde ise fuarda denk geldiği kopya Unihertz Luna'yı tuttuğu bir fotoğraf paylaştı.

MWC'de ilginç olay: Kendi telefonunun çakmasıyla karşılaştı Tam Boyutta Gör

Teknik özellikleri kopyalayamamışlar

Unihertz Luna tasarım haricinde Nothing Phone (1) ile başka bir benzerlik taşımıyor. Akıllı telefonda 6.81 inç ekran, MediaTek Helio G99 işlemci, 8 GB RAM, 256 GB depolama alanı, 5.000 mAh pil, 18W şarj, 108 megapiksel ana sensörlü üçlü kamera ve kulaklık girişi mevcut.

MWC'de ilginç olay: Kendi telefonunun çakmasıyla karşılaştı Tam Boyutta Gör
Ne yazık ki şirket MWC 2023'te akıllı telefonun kesin çıkış tarihine ilişkin ayrıntıları paylaşmadı. Bir Unihertz sözcüsü Luna'nın Mart ayında piyasaya sürüleceğini ve fiyatının 300 doları geçmeyeceğini söyledi. Buna karşın Nothing Phone (1)'in 469 euro başlangıç fiyatı ile çıkış yaptığını hatırlatalım.
Kaynakça https://www.androidauthority.com/unihertz-luna-3290604/ https://twitter.com/getpeid/status/1630238921467760640 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6560 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Nothing Phone (1), MWC 2023 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim