Anlık Bildirim

Samsung netbook üretimine son verebilir


Güney Koreli elektronik devi Samsung'un netbook sınıfında ürettiği N serisi modeller çok ilgi gördü ve sadece NC10 modeli 1 milyondan fazla satış yaptı. Ancak Samsung'un netbook üretimini sona erdirmesi gündemde.

Blogee sitesinin Samsung'un ticari ortaklarına gönderdiğini iddia ettiği ve internette paylaştığı epostaya göre 2012 yılında Samsung netbooklar artık üretilmeyecek.

Epostada firma 10.1 inçlik ürün gamını 2012 ilk çeyrekte sona erdireceğini, bunun yerine 11.6 inç ve 12 inç ultra taşınabilir modellere ve ultrabooklara ağırlık vereceği anlatılıyor.

Eğer iddia doğruysa gelecek yıldan itibaren Samsung netbook modelleri piyasada olmayacak. Ancak pek çok firma 11 inçe kadar olan modellerini de netbook olarak adlandırıyor. Samsung ise 11.6 ve 12 inç gamını ultraportable - ultra taşınabilir olarak yeniden revize etti. Bunlara yeni nesil netbooklar da deniyor. 

Ayrıca Samsung'un planlarında Ultrabook modelleri üretmek olduğu da anlaşılıyor. Rakiplerin bu dönemde piyasaya adım attığını göz önüne aldığımızda 2012 başlarında Samsung'un yeni Ultrabook modellerini görmemiz sürpriz olmaz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5406 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim