Anlık Bildirim

Nintendo Switch 2 stok sıkıntısı çekmeyecek: İlk etapta 10 milyon ünite üretilecek

Nintendo’nun yeni konsolundan bilgiler gelmeye devam ediyor. İddialara göre Switch benzeri bir formata sahip olması beklenen yeni konsol ilk etapta 10 milyon üretilecek.
Nintendo Switch Tam Boyutta Gör
Yeni nesil konsol pazarına giriş yapmak için hazırlanan Nintendo, son zamanlarda sızıntıların ortasında kaldı. Firmanın bu yıl içerisinde tanıtması beklenen yeni konsolu, iddialara göre Playstation 5 ve Xbox Series X’in aksine çıkışında kolayca satın alınabilecek.

Yeni Nintendo Switch stok sıkıntısı çekmeyecek

Geçtiğimiz günlerde Ninendo Switch 2’de kullanılacak ekranın özelliklerini paylaşan Takashi Mochizuki, şimdi de yeni konsolun üretim süreci hakkında konuştu. Mochizuki’ye göre Nintendo, gelecek mali yıl içerisinde yeni nesil konsolu 10 milyon adet üretecek. Böylece Switch 2, çıkış yılı içerisinde oldukça rahat bir şekilde bulunabilecek.

Hatırlayacak olursanız Xbox Series X ve Playstation 5, uzun bir süre boyunca stok sıkıntısı çekmişti. Görünüşe göre Nintendo, benzer bir durum yaşamamak için hazırlıklarını yapmış. Tüm bunların yanı sıra Mochizuki, Switch 2’nin OLED bir modele sahip olabileceğini ancak bu modelin 2024 yılı içerisinde satışa sunulmayacağını belirtti. Nvidia DLSS ve ışın izleme gibi yeni nesil özelliklere sahip olması beklenen yeni nesil Nintendo Switch önümüzdeki aylarda duyurulacaktır.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim