Anlık Bildirim

Nokia E3103 kablosuz kulaklık tanıtıldı: IPX4 koruması ve 32 saate kadar pil ömrü

Nokia markalı kablosuz kulaklık serisi, yeni bir modelle genişledi. Nokia E3103 olarak adlandırılan model 32 saate kadar pil ömrü, Bluetooth 5.1 ve IPX4 koruması sunuyor.

Nokia E3103 kablosuz kulaklık tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Kablosuz kulaklıklar son yıllarda kullanıcılar arasında büyük popülerlik kazandı. Hal böyle olunca tüm büyük elektronik üreticileri yeni modeller çıkarmaya devam ediyor. Nokia da bunlardan biri. Markanın Asya bölgesindeki lisans sahibi RichGo, Nokia E3103'ü piyasaya sürdü.

Yeni kablosuz kulaklık daha önce çıkış yapan Nokia E3101'e benziyor. IPX4 standardını karşılaması sayesinde su sıçramalarına, yağmura ve tere karşı dayanıklı olduğunu belirtelim. Cihaz akıllı telefona Bluetooth 5.1 standardı aracılığıyla bağlanıyor.

Nokia E3103 kablosuz kulaklık tanıtıldı Tam Boyutta Gör

32 saate kadar pil ömrü sunuyor

Nokia E3103, 13 mm dinamik sürücülere sahip. Ayrıca kulaklıkların 3.3 gram ağırlığında olduğu ifade ediliyor. Şarj kutusunun pil kapasitesi 320 mAh. Bu da kulaklıklara 25 saat kullanım süresi sağlayabiliyor. Her biri 37 mAh pil içeren kulaklıklar ise tek şarjla 7 saate kadar dayanabiliyor.

Nokia E3103 kablosuz kulaklık tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Sesli asistan desteğiyle gelen Nokia E3103'ün fiyat etiketi henüz açıklanmadı. Pembe, mavi, beyaz ve siyah versiyonlarıyla tüketicilere sunulacak olan kablosuz kulaklığın öncelikle Asya ülkelerinde satışa çıkacağı biliniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim