Anlık Bildirim

Asus'dan oyunculara yönelik ultra ince kasalı ve 4K ekranlı dizüstü bilgisayar: GX500

Asus'dan oyunculara yönelik ultra ince kasalı ve 4K ekranlı dizüstü bilgisayar: GX500
Asus, anavatanı Tayvan'da düzenlenen Computex 2014 fuarında pek çok yeni ürününü görücüye çıkarttı. Onlardan biri olan GX500, tasarımı ve özellikleriyle dikkat çekmeyi başarıyor. Açıklanan resmi detaylara göre 19mm kasa kalınlığı ile ultrabook kıvamında olan dizüstü bilgisayarın ağırlığı ise 2.2Kg yani uzun lafın kısası Asus NX500 yüksek mobilite sunan bir cihaz. 
15.6-inç büyüklüğündeki ekranı 4K yani 3840x2160 piksel çözünürlük desteği sunan bilgisayar, aynı zamanda sahip olduğu ekranı ile NTSC renk gamutunun tamamını karşılıyor. Intel'in Core i7 serisi performans sınıfı mobil işlemcisinden gücünü alan sistem, ekran kartı tarafında ise Nvidia'nın GeForce GTX 860M çözümünü kullanıyor. Bu çözünürlük seviyesinde GeForce GTX 880M'in bile yetersiz kaldığını düşündüğümüzde, Asus GX500'ün oyun oynamak isteyenlere en azından en yüksek çözünürlük seviyesinde ideal deneyimi sunamayacağını söyleyebiliriz.
ROG serisiniözgü kırmızı ve siyah renklerin hakim olduğu agresif tasarımı ile meraklı bakışları üzerine çeken GX500, MacBook Pro gibi sistemlere ihtiyaç duyan ve arada oyunlar ile vakit geçiren kullanıcıları yani ağırlıklı olarak mobil profesyonelleri hedef alacak gibi görünüyor. Windows'lu sistemler tarafında Razer'ın Blade modeli ile rekabete tutuşması beklenen Asus GX500'ün ne zaman piyasaya çıkacağı ve satış fiyatının ne olacağı henüz bilinmiyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1305 kez okundu.
14 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, Notebook ve
3 etiket daha Oyun erdi özüağ asus
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim