Anlık Bildirim

Asus'un yeni ultrabook modeli Zenbook Infinity detaylanıyor

Asus'un yeni ultrabook modeli Zenbook Infinity detaylanıyor
Haziran ayındaki Computex 2013 Fuarı'nın en çok konuşulan ürünlerinden Asus Zenbook Infinity için meraklı bekleyiş sürüyor. Asus tarafından ultrabook dünyasının en yenilikçi temsilcilerinden bir tanesi olarak gösterilen Zenbook Infinity, diğer tüm ultrabook modellerinden farklı olarak, ekran arka kapağında ve klavye çerçevesinde kullanılan Gorilla Glass 3 sayesinde, Samsung Galaxy S4 ve yakında çıkacak bazı diğer akıllı telefonların çizilmeye karşı yüksek mukavemet sağlayan ekran teknolojisini bilgisayarlara getiren ilk model oluyor. 
13.3-inç büyüklüğünde ve 2560 x 1440 piksel çözünürlüğünde 10 noktadan çoklu dokunmatik ekran ile donatılan Asus Zenbook Infinity, Intel'in dördüncü nesil Core işlemci ailesinden güç alıyor ve sahip olduğu Intel Iris Pro 5100 grafik birimi ile aynı platforma sahip olan fakat HD 4400/4600 GPU'lu işlemci ile gelen pek çok ultrabook modeline kıyasla daha fazla grafik performansı sunmaya hazırlanıyor. Üst model konfigürasyonunda 8GB DDR3 bellek ve 256GB SSD depolama sürücüsünün eşlik edeceği ultrabook, 15.5mm kasa kalınlığına sahip.
802.11ac ve WiDi gibi kablosuz teknolojilere de yer verilen Zenbook Infinity, 50 Watt/saat kapasiteli pilden güç alıyor. SD kart okuyucusu, görüntü aktarımı için mini DisplayPort konnektörü, mini HDMI portu, ve çift US 3.0 bağlantı portu gibi genişleme özellikleriyle gelen Zenbook Infinity, yazılım tarafında ise Windows 8.1 ile lanse edilecek. Çıkış tarihi henüz bilinmeyen ancak Windows 8.1 dikkate alındığında Ekim ayından önce gelmesi pek mümkün görünmeyen Asus Zenbook Infinify, yurt dışında 1499 dolar seviyesinden başlayan fiyatlar ile kullanıma sunulacak. 
Asus'un yeni ultrabook modeli Zenbook Infinity detaylanıyor
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1347 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, asus ve ultrabook
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim