Anlık Bildirim

Dünyanın en küçük dizüstü bilgisayar adaptörü bağış desteği arıyor

Dünyanın en küçük dizüstü bilgisayar adaptörü bağış desteği arıyor

Dizüstü bilgisayarından vazgeçemeyenler için şüphesiz en büyük dezavantaj adaptör taşımak zorunda kalmaları. Bazı adaptörler oldukça büyükken, bazı firmalar daha hafif ve küçük çözümler geliştiriyor. 

Yıl başında 65W güç sağkayabilen dünyanın en küçük laptop adaptörünü tanıtan FINsix, Kickstarter platformunda bağış aramaya başladı. Dart adını taşıyan adaptör hem laptop cihazlarınızı şarj ediyor hem de 2.1 amperlik USB çıkışı ile mobil cihazlara hayat veriyor.

Dart standart laptop adaptörlerinden 4 kat daha küçük ve 6 kat daha hafif. Massachusetts Institute of Technology ile ortak çalışan FINsix, küçük boyutlarda büyük enerji aktarımı sağlamak için MIT'in çok yüksek frekans - VHF teknolojisini kullanıyor.

Küçük boyutları sayesinde kolayca yanınızda taşıyabileceğiniz Dart, hemen her modele uyum sağlıyor. MacBook cihazları içinse özel bir versiyon mevcut. Ürünün gövdesi alüminyum kaplama. Fabrika çıkışı ABD priz sistemine uygun yapıda gelecek olan Dart beraberindeki adaptörü ile global olarak prizlere uyum sağlayabilecek. 

Eğer 200 bin dolarlık bağış desteği sağlanırsa Kasım ayında 120$ karşılığında ürün satışa sunulacak. MacBook sürümünün biraz daha pahalı olması bekleniyor ancak Apple ile işbirliği yaparak MagSafe Dart için fiyat biraz daha düşürülecek. Sonraki dönemde 90W veya 150W çıkış gücüne sahip Dart versiyonları masaya yatırılacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim