Anlık Bildirim

Mac uyumlu Sketch 3 için faydalı eklenti: Magic Mirror

Mac uyumlu Sketch 3 için faydalı eklenti: Magic Mirror
 
Mac OSX 10.8.0 ve üzeri 64-bit işlemcili sistemler ile uyumlu olarak çalışan ve üstlendiği tasarım işlemleri ile kullanıcılara Adobe'nin Photoshop, Firework ve Illustrator isimli yazılımlarının birleşimini sunabilen Sketch, Magic Mirror isimli ilginç bir eklenti kazandı.
Retina ve Retina olmayan ekranlar için özel optimize edilen Sketch 3, birden fazla gölge, renk doldurma, geçiş, karıştırma, bulanıklık ve gürültü ekleme gibi tasarım elemanları yanında, karmaşık şekiller ile basit şekilleri rahatlıkla birleştirebiliyor. Vektör çalışma imkanı sağlayan ve birçok kullanımı kolay vektör aracıyla gelen uygulama, PDF, EPS ya da SVG dosya formalarını dışarıya aktarabiliyor ya da bünyesinde açabiliyor.
Sketch 3 için ücretsiz olarak hazırlanan Magic Mirror eklentisi ise faydalı bir süreci devreye sokuyor. Magic Mirror ile Sketch 3 içerisinde hazırlanan şekiller ile tasarımlar perspektif doğrultusunda bir araya getirilebiliyor. Aşağıda yer alan videodan da görülebildiği üzere hazırlanan şekiller üzerine, aynı çalışma sayfasında tasarlanan diğer görseller hızlıca dahil edilebiliyor ve bu görseller şeklin perspektifine göre otomatik şekilde ayarlanabiliyor. Eklenti özellikle uygulama geliştiricilerinin görsel tanıtımları için faydalı bir yapı ortaya koyuyor.
270 TL fiyat etiketiyle satılan Sketch 3 uygulamasına direkt olarak aşağıdan elde edebilirsiniz. Magic Mirror ise ücretsiz olarak burada yer alıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim