Anlık Bildirim

4.5G hizmete girdi, DonanımHaber forumlarında hız testleri paylaşılıyor

4.5G, 1 Nisan 2016 itibariyle hayatımıza girdi. Operatörler yeni günün ilk dakikalarında vakit kaybetmeden 4.5G hizmetini sunmaya başladı. Peki DH forumlarında paylaşılan en yüksek hız kaç mbps oldu?

4.5G için aylardır çalışmalarını sürdüren operatörler dün son anda kampanyalarını paylaşmıştı. Kısa süreliğine de olsa kotalara yönelik yapılan çalışmalar olduğu görmüş ve detayları sizlere burada yer alan yazımızda aktarmıştık.

1 Nisan 2016 geçen saat 00.00’dan itibaren 4.5G hizmetini aktif eden operatörler, alt yapı konusunda çalımalarını tamamladıkları bölgelerde hizmet sunamya başladı. 3G’de sadece büyük şehirlerde ve çok merkezi noktalarda başlayan hizmet, 4.5G için 81 ile yayılmış olarak sunuldu.

Henüz bir saat bile dolmadan 4.5G için DonanımHaber forumlarında en çok konuşulan konu haline gelen 4.5G hızları için bazı kullanıcılar şikayet ederken bazı kullanıcılar da operatörlerin reklamlarında vadettiği seviyede hızlara ulaştıklarını ortaya koyan ekran görüntüleri eklemekten geri kalmadı.

4.5G hizmete girdi, DonanımHaber forumlarında hız testleri paylaşılıyor
Balıkesir Merkez’den bir DH üyesi, 175.30Mbsp indirme, 22.51Mbps yükleme hızlarını görerek şimdilik en iyi dereceyi elde eden kullanıcı olmuş görünüyor. Siz de burada yer alan forum konusundan 4.5G’de elde ettiğiniz en iyi hız testi sonuçlarınızı DH üyeleri ile paylaşın.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
29218 kez okundu.
111 kişi, toplam 129 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, turkcell ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim