Anlık Bildirim

Numara taşıma nasıl yapılır? Türk Telekom & Turkcell & Vodafone hat taşıma

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom numara taşıma kampanyaları için operatör değiştirmek isteyenler buraya! Hat taşıma, değiştirme & geçiş işlemi nasıl yapılır anlatıyoruz.

Turkcell, Türk Telekom, Vodafone hattını taşımak isteyenler için özel, çeşitli kampanyalar sunuyor. GSM operatörlerinin numara taşıma kampanyaları mevcut abonelerin faydalanabildiği kampanyalardan bazen çok daha avantajlı olabiliyor. Bu durumda faturalı & faturasız hattınız için paket değişikliği yapmaktansa operatör değişikliği yapmak çok daha mantıklı. Vodafone, Turkcell veya Türk Telekom’a geçiş yapmak istiyor ve numara taşıma işlemi nasıl yapılır, ücreti ne kadar, kaç gün sürer merak ediyorsanız “Hat taşıma” rehberimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hat taşıma nasıl yapılır 📲

numara taşıma & operatör değiştirme nasıl yapılır Tam Boyutta Gör
Telefon numara taşıma işlemi faturalı ve faturasız hatlar için uygundur. Türk Telekom, Vodafone, Turkcell, hangi operatörü kullandığınız ve hangi operatöre geçiş yapmak istediğiniz fark etmeksizin üç şekilde operatör değişikliği yapabilirsiniz. Peki, operatör değiştirme işlemi hangi yollarla yapılır?
  • Müşteri hizmetlerinden (Operatörün çağrı merkezini arayarak)
  • Bayiden (Operatörün hizmet merkezlerine giderek)
  • Bayiye gitmeden, internet üzerinden (Operatörün online işlemler merkezinden)

Turkcell numara taşıma işlemleri 📱

turkcell hat taşıma işlemi nasıl yapılır Tam Boyutta Gör
Turkcell hat taşıma işlemi, Turkcell.com.tr adresinden, Turkcell uygulamasından veya Turkcell mağazalarından yapılabilir. Numara taşıma işlemi için gerekli belgeler; kimlikle birlikte son iki aydan birine ait faturadır. Taahhüdünüz bitmeden numaranızı Turkcell’e taşıyabilirsiniz.

Turkcell numara taşıma kaç gün sürer? Operatör değişikliği süreçleri numara taşıma başvurunuzu yaptıktan hemen sonra başlar. Numaranızı veya hattınızı Turkcell’e taşmak için başvurunuzu gerçekleştirdikten sonra bulunduğunuz ile bağlı olarak 24 saat ile 6 gün arasında numara taşıma işlemi tamamlanır. Turkcell’e geçiş sürecinde hattınızı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Vodafone numara taşıma işlemleri 📱

vodafone hat taşıma nasıl yapılır Tam Boyutta Gör
Vodafone hat taşıma işlemi, en yakın Vodafone bayisine gidilerek, Vodafone çağrı merkezi aranarak veya internet sitesi üzerinden online olarak gerçekleştirilebilir. Vodafone’a numara taşımak için online üzerinden hızlı başvuru gerçekleştirebilirsiniz. Vodafone sitesinden numaranızı seçip istenilen bilgileri doldurun ve Vodafone müşteri temsilcisinin sizi aramasını bekleyin. Başvuru sonrasında SIM kartınız sizin belirlediğiniz tarihte adresinize ücretsiz teslim edilir. Vodafone’a geçiş bu kadar basit.

Vodafone numara taşıma kaç gün sürer? Hat taşıma işlemlerinin tamamlanması, mevcut operatörünüzdeki onay süreçlerine bağlı olarak 4 gün kadar sürebilir. Hattınız kullanıma açıldığında kısa mesajla bilgilendirilirsiniz. Vodafone’un sitesinde listelenen ilçelerden birinde yaşıyorsanız, Vodafone’a geçiş süreniz daha da kısalır; hattınızın teslimat süresi 24 saate kadar düşer.

Türk Telekom numara taşıma işlemleri 📱

Türk Telekom hat taşıma nasıl yapılır Tam Boyutta Gör
Türk Telekom hat taşıma işlemi, Türk Telekom iletişim merkezlerinden, turktelekom.com.tr internet sitesinden ya da 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri numarası aranarak gerçekleştirilebilir. Türk Telekom numara taşıma sayfasında istenilen bilgileri doldurup başvur butonuna tıklayarak operatör değişikliği başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru sonrasında Türk Telekom müşteri temsilcisi sizi arayacaktır.

Bimcell numara taşıma işlemleri 📱

Bimcell hat taşıma nasıl yapılır Tam Boyutta Gör
Bimcell hat taşıma işlemi, yalnızca BİM mağazalarından yapılabilmektedir. Kimliğinizle herhangi bir BİM mağazasına şahsen giderek başvuru formunu doldurup numaranızı taşıyabilir ya da yeni hat alabilirsiniz. 1 haftaya kalmaz Türk Telekom, Vodafone ya da Turkcell’den Bimcell’e geçiş işleminiz tamamlanır.

Numara taşıma kampanyaları 👍🏻

numara taşıma tarifeleri Tam Boyutta Gör
Hattını Türk Telekom’a taşıyanlara kampanya var mı? vb. sorular sıkça soruluyor. GSM operatörleri, numarasını taşımak isteyenler için dönem dönem çeşitli kampanyalar düzenliyor. Turkcell, Vodafone, Türk Telekom hat taşıma kampanyaları ile çok daha uygun fiyata faturalı ve faturasız tarifelere geçiş yapabilirsiniz. 2024 numara taşıma tarifeleri:

Numara taşıma ücretli mi 🤔

hat taşıma ücretli mi Tam Boyutta Gör
Operatör değişikliği ücretli mi? Numarasını taşımak isteyenlerin merak ettiği soruların başında geliyor. “Turkcell hat taşıma ne kadar?”Vodafone numara taşımada ücret alınıyor mu?” Türk Telekom numara taşıma ücreti ne kadar?” gibi sorular sıkça soruluyor.Numara taşıma işlemleri ücretsizdir.

Numara taşıma sorgulama nasıl yapılır 🔎

btk operatör sorgulama Tam Boyutta Gör
Numaramın taşındığını nasıl anlarım? Hat taşıma sorgulama işlemi e-Devletten yapılabilir. Turkcell, Vodafone ya da Türk Telekom numara taşıma sorgulama nasıl yapılır adım adım görelim:
  • BTK numara taşıma sayfasını açın.
  • Numara taşıma sorgulama ekranında telefon numarasını yazın.
  • Sorgula butonuna tıklayın.
  • Hizmet aldığınız operatör çıkacaktır.

Mevcut operatörünüzün sunduğu paketler artık avantajlı gelmiyorsa ve numaranızı değiştirmek istemiyorsanız yapmanız gereken işlem; numara taşıma işlemidir. Peki, numara taşıma nasıl yapılır, operatör değiştirme ücretli midir? Türk Telekom, Vodafone veya Turkcell’e geçiş için hat taşıma işleminin nasıl yapıldığını buradan öğrenebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim