Anlık Bildirim

Oppo A3 Pro'nun görselleri ve özellikleri ortaya çıktı

12 Nisan'da piyasaya sürülmesi beklenen Oppo'nun yeni cihazı Oppo A3 Pro, render görüntüleri ve özellikleriyle birlikte Çin Telekom web sitesinde görüntülendi. İşte cihazın beklenen özellikleri:
Oppo A3 Pro'nun görselleri ve özellikleri ortaya çıktı
Şimdilerde yeni cihazı Oppo A3 Pro'yu piyasaya sürmeye hazırlanan Oppo, bu cihazda amiral gemisi telefonlarda dahi olmayan IP69 korumasını kullanarak geçtiğimiz günlerde adından çokça söz ettirdi. Lansmana sayılı günler kala ise cihaz, China Telecom'un web sitesinde yüksek çözünürlüklü görüntüleri ve özellikleriyle ortaya çıktı.

İşte Oppo A3 Pro'nun beklenen özellikleri ve tasarımı:

Oppo A3 Pro'nun görselleri ve özellikleri ortaya çıktı
12 Nisan'da Çin'de gerçekleşmesi beklenen lansman öncesinde PJY110 model numarasıyla listelenen Oppo A3 Pro, yaklaşık 179,5 gram ağırlığında ve 162,66 × 74,32 × 7,89 mm ölçülerinde olacak. Uzak dağ mavisi, gök mavisi ve bulut brokar pembesi olmak üzere üç farklı renkte satışa sunulacak cihazın hoparlör ızgarası, USB Type-C şarj bağlantı noktası, birincil mikrofon ve SIM tepsisi cihazın alt kenarı boyunca yer alırken üst kenarda ikincil mikrofon, sağ kenarda ise güç ve ses seviyesi tuşları bulunacak.
Oppo A3 Pro'nun görselleri ve özellikleri ortaya çıktı
8GB + 256GB , 12GB + 256GB ve 12GB + 512GB olmak üzere üç farklı depolama seçeneğiyle piyasaya sürülecek cihaz, MediaTek Dimensity 7050 işlemciden güç alacak. FHD+ 2412 x 1080 çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip 6,7 inç kavisli OLED bir ekranla gelecek cihazın arka tarafında 64MP + 2MP çift kamera kurulumu, ön tarafında ise 8MP selfie kamerası bulunacak. Son olarak 5000 mAh batarya ve 67W şarjla desteklenecek cihaz, suya ve toza karşı IP69 korumasına sahip olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim