Anlık Bildirim

2018 Toyota Auris, iki hibrit motor seçeneğiyle tanıtıldı

2018 Toyota Auris Cenevre Otomobil Fuarı'nda görücüye çıktı. Görünüm tarafında oldukça heyecan verici dokunuşlar barındıran araçta artık iki farklı hibrit motor seçeneği sunuluyor.

2018 Toyota Auris, iki hibrit motor seçeneğiyle tanıtıldı
 

Toyota, Cenevre Otomobil Fuarı’nda 2018 Toyota Auris modelini görücüye çıkardı. 20 yıllık hibrit geçmişi olan marka, müşterilerinin isteklerine kulak vermiş ve yeni Auris modelinde iki farklı hibrit motor seçeneğine yer vermiş.

Şirketin yeni TNGA platformu üzerine inşa edilen 2018 Toyota Auris’in dış görünüşünde önemli güncellemeler mevcut. Boyu 40mm uzatılan araçta bu sayede daha uzun bir aks mesafesi yaratılmış. Ayrıca kaputun yüksekliği azaltılarak sürücü için daha temiz bir görüş açısı sağlanmış.

Aracın geneline keskin hatlar hakim olurken, sütunlar ve tavanda aracın renginden farklı olarak siyah renge yer verilmiş. Ayrıca ön tarafta tamponun tamamen yenilendiği göze çarparken, ön farların parçalı yapısı da dikkat çekici detaylar arasına girmiş. Arka tarafta ise bagaj kapağının sahip olduğu yapı yenilenirken, tamponun bagaj kapağına göre çıkıntısı biraz daha arttırılmış gibi görünüyor.

2018 Toyota Auris’in kaputunun altındaki seçenekler arasında artık yalnızca bir benzinli ve iki farklı hibrit motor seçeneği yer alıyor. Hibrit olmayan seçenekte 1.2 litre turbo benzinli motor bulunuyor. Hibrit tarafında ise C-HR ve bir önceki nesil Auris’te bulunan 122 beygirlik 1.8 litre motor görevine devam ederken, daha fazla performans isteyenler için 180 beygirlik 2.0 litre hibrit seçeneği de eklenmiş durumda.

 
2018 Toyota Auris, iki hibrit motor seçeneğiyle tanıtıldı

Şimdilik hakkında bu kadar bilgiye sahip olduğumuz 2018 Toyota Auris’in ne zaman ve hangi fiyat etiketiyle piyasaya sunulacağı ise henüz bilinmiyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5687 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
toyota auris, 2018 toyota auris ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim