Anlık Bildirim

Eminem, yeni A6 Avant reklamından dolayı Audi'ye dava açtı

Ünlü rap şarkıcısı Eminem, Alman otomobil devi Audi'ye, 2012 model A6 Avant reklamından dolayı dava açtı. Eminem'in yayıncı firması Eight Mile Style tarafından Hamburg Bölge Mahkemesi'ne verilen şikayet dilekçesinde, Eminem'e ait Lose Yourself şarkısını Audi tarafıdan  yeni A6 Avant reklamında izinsiz bir şekilde kullandığı öne sürülüyor.

Bundan daha ilginç olan gelişme ise, aynı şarkının bizzat Eminem'in rol aldığı Chrysler 200 Sedan'ın "Imported From Detroit" isimli Super Bowl reklamında kullanılması ve Audi'nin aslında bu reklamı taklit ettiğinin ima edilmesi. Eminem'in aksine Chrysler Grubu ise şu anda sessizliğini koruyor ve yasal bir girişimde bulunup bulunmayacakları henüz bilinmiyor.

Eminem'in rol aldığı Chrysler 200 reklamı ve Audi'nin davalık olan yeni, A6 Avant reklamlarını aşağıda bulabilirsiniz. Evet bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz, ünlü anahtarlık reklamı ile bu alanda en yaratıcı reklam çalışmalarından birine imza atan Audi'nin yeni reklamı sadece benzerlikten ibaret mi yoksa Eminem iddialarında haklı olabilir mi ?





Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
62337 kez okundu.
33 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dava, teknoloji ve
4 etiket daha reklam otomobil audi video
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim