Anlık Bildirim

Nissan Qashqai yeni motor seçenekleriyle satışta: İşte fiyatı ve özellikleri

SUV segmentinin iddialı isimlerinden Nissan Qashqai'nin motorları yenilendi. Yeni 1.3 litre DIG-T benzinli ve yenilenen 1.5 litre dCi motorlara sahip Nissan Qashqai, 7 ileri DCT seçeneğine de kavuştu.

Nissan Qashqai yeni motor seçenekleriyle satışta: İşte fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Türkiye’deki SUV segmentinin iddialı ismi Nissan Qashqai, yeni 1.3 litre DIG-T benzinli motoru ve daha düşük yakıt tüketimiyle yenilenen 1.5 litre dCi dizel motorları ile satışa sunuldu. Bunun yanı sıra Nissan Qashqai’ye yeni otomatik şanzıman seçeneği ve Apple CarPlay ile Android Auto desteğine sahip multimedya sistemi eklendi.

Nissan Qashqai’ye yeni eklenen 1.3 litre DIG-T benzinli motorun 160 beygir gücüne rağmen düşük yakıt tüketimi ve düşük karbondioksit emisyonuna sahip olduğu söyleniyor. Renault-Nissan-Mitsubishi ittifakı ve Daimler işbirliği ile geliştirilen ünite 6 ileri manuel veya yeni geliştirilen 7 ileri DCT şanzıman seçeneklerine sahip.

Benzinli Nissan Qashqai’nin manuel vitesli versiyon 260 Nm, çift kavramalı otomatik vitesli versiyonu ise 270 Nm tork üretiyor. Bir Nissan modelinde ilk kez sunulan çift kavramalı şanzımanın geliştirilmiş dur-kalk performansı ve yumuşak güç dağıtımı ile dikkat çektiği de gelen bilgiler arasında.

Nissan Qashqai’nin yeni benzinli motoruna yenilenen 1.5 litre dCi motor eşlik ediyor. Artık 115 beygir güce sahip olan dizel motorda çift kavramalı şanzıman (DCT) seçeneği de sunuluyor.

Nissan Qashqai fiyat listesi şu şekilde:

Nissan Qashqai yeni motor seçenekleriyle satışta: İşte fiyatı ve özellikleri
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15569 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
2019 nissan qashqai, nissan qashqai 1.3 benzinli ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim