Anlık Bildirim

Paris Otomobil Fuarı'nda tanıtılan en iddialı spor arabalar

Bu yıl 116.sı düzenlenen Paris Otomobil Fuarı’nda(Mondial de L'Auto) dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış en iddalı ve göz alıcı spor arabalara gelin hep birlikte göz atalım!
Ziyaretçi sayısı bakımından dünyanın en büyük otomobil fuarı olarak kabul edilen ve bu yıl 116.sı düzenlenen Uluslararası Paris Otomobil Fuarı (Mondial de L'Auto) kapılarını dünyanın dört bir yanından ziyaretçilere,basın mensuplarına ve eleştirmenlere açtı. Ayın 14’üne kadar devam edecek olan fuarda yeniden hibrit ve elektrikli araçlardan, otonom otomobillere, özel tasarım araçlardan, geleceğin tüketici alışkanlıklarına göre tasarlanmış otomobillere kadar pek çok farklı göz alıcı araç görücüye çıkıyor.
Sanatın, estetiğin ve tutkunun başkenti olarak tanınan Paris’te düzenlenen fuarda, şüphesiz en iddialı isimler arasında spor araçlar yer alıyor. Çevik bir kullanım ve yüksek performans vaat eden spor arabalar, aynı zamanda otomobil tasarımında tutku ve asalet denildiğinde ilk akla gelen araç sınıfı. Fuarda birbirinden eşsiz ve yenilikçi pek çok spor araba modeli ve konsepti gözler önüne serildi.
Öyleyse Paris Otomobil Fuarı’nda dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış birbirinden göz alıcı spor arabalara gelin hep birlikte göz atalım!
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13679 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
2018 paris otomobil fuarı, paris otomobil fuarı ve
2 etiket daha Spor Araba otomobil
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim