Anlık Bildirim

Porsche, Taycan üretimini iki kat artırma kararı aldı

Porsche yakında Taycan adlı yeni spor otomobili ile elektrikli araç pazarına adım atacak. Şirket yoğun talep nedeniyle yıllık üretim adedini 20.000'den 40.000'e çıkarma kararı aldı.
Alman otomobil devi Porsche, Taycan adlı yeni spor otomobili ile elektrikli araç pazarına girmeye hazırlanıyor. Şirket henüz otomobilin üretimine bile başlamadı ancak yoğun talep nedeniyle üretimi iki katına çıkarmaya karar verdi.
Porsche sözcüsü Andrew Lennon, CNBC'ye yaptığı açıklamada Taycan üretimini yılda 20.000 adetten 40.000'e çıkaracaklarını doğruladı. Lennon konuyla ilgili olarak "Buna hazırdık. Başından beri kapasiteyi arttırma gücüne sahibiz ve yöneticilerimiz bu yönde bir karar aldı" açıklamasını yaptı.

Fiyat etiketi açığa çıkmıştı

Porsche henüz ilk elektrikli otomobilinin fiyatı açıklamadı ancak geçtiğimiz günlerde bu konu ile ilgili bazı haberler çıkmıştı. Taycan'ın başlangıç fiyatı 90.000 dolar civarında olacak. En üst versiyonu ise 130 bin dolar gibi bir fiyat etiketi taşıyacak. Taycan satışlarının yıl sonuna kadar başlaması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10844 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, elektrikli otomobil ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim