Anlık Bildirim

Tesla Model S'in Model 3'e dönüşümünü izleyin

Kısa bir süre önce yayınlanan bir animasyon, Tesla'nın uygun fiyatlı elektrikli otomobili Model 3'le premium sınıf Model S arasındaki farkları görebilmemizi sağlıyor.
Qeng-Ho adlı bir Reddit kullanıcısı tarafından yayınlanan animasyon, mavi renkli bir Tesla Model S'in önümüzdeki yılın sonuna doğru üretime girmesi beklenen Model 3'e dönüştüğünü gösteriyor. Tesla'nın ön siparişlerini aldığı Model 3, herkesin erişebileceği uygun fiyatlı bir elektrikli otomobil olarak tasarlanırken Model S, üst kesime hitap eden premium bir sedan araç sıfatını taşıyor.
Kitlesel pazara yönelik Model 3'ün başlangıç fiyatı vergi muafiyetleri ile birlikte 35 bin dolar olarak belirlenmiş durumda. Yayınlanan GIF dosyası, tekerlek tasarımından farkların şekline kadar iki otomobil arasındaki farklar hakkında birçok ayrıntıyı gözler önüne seriyor. Model 3, Model S'e göre biraz daha kısa ancak iki otomobilin kabin boyutları hemen hemen aynı görünüyor.
Şirket CEO'su Elon Musk zaten daha önce Model 3'ün Model S'e göre yaklaşık yüzde 20 oranında daha küçük olacağını söylemişti. Yeni elektrikli otomobil Tesla'nın daha fazla otomobil satma hedefinin en önemli parçalarından biri konumunda. 2017 sonlarına doğru alıcılarına teslim edilmesi planlanan otomobil, resmi lansmanının hemen ardından kısa bir süre içerisinde 400 bin ön sipariş almayı başarmıştı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6316 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tesla, model s ve
3 etiket daha animasyon model 3 gif
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim