Anlık Bildirim

Tesla, Türk otobüs üreticisi Temsa ile anlaştı

Silikon Vadisi’nin önde gelen isimleriyle çalışan Temsa, yayınladığı açıklamayla şimdi de elektrikli otomobil üreticisi Tesla ile personel taşımacılığı konusunda anlaştığını duyurdu.
2010 yılından bu yana Amerika’daki otobüs pazarının en önemli oyuncularının başında gelen Temsa, deyim yerindeyse taşımacılık konusunda teknoloji şirketlerinin gözdesi haline geldi. 15-19 Ekim tarihleri arasında Amerika’nın Kaliforniya eyaletinde gerçekleştirilen California Bus Assosiation (CBA) Fuarı’na katılan şirket, ziyaretçilerin karşısına TS30, TS 35E ve TS45 modelleriyle çıktı.
Silikon Vadisi’nin dev isimlerinin Temsa’yı tercih ettiğini dile getiren Genel Müdür Dinçer Çelik, açıklamasında Facebook, Google, Yahoo ve Netflix’ten sonra şimdi de Tesla'nın personel taşımacılığında kendi araçlarını kullanacağını duyurdu. 200'ü aşkın otobüsüyle önde gelen operatörlerin filosunda yer alan Temsa’nın 75 otobüsü yüksek teknoloji ve internet şirketleri tarafından kullanılıyor.
Texas ve Florida'nın ardından ek olarak California ve New Jersey’de de iki yeni lokasyonda hizmet vereceklerini sözlerine ekleyen Çelik, bu noktalarda servis, satış ve yedek parça hizmeti sağlayacaklarını ifade etti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9023 kez okundu.
41 kişi, toplam 43 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tesla, otobüs ve
2 etiket daha Silikon Vadisi temsa
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim