Anlık Bildirim

Yeni Ford Focus Türkiye'de satışa çıktı! İşte fiyatları

Hem tasarım hem de teknoloji alanında yenilenen ve seviye 2 otonom sürüş gibi önemli özelliklerle donatılan yeni Ford Focus satışa çıktı. Yeni Ford Focus'un fiyatı 135 bin TL'den başlıyor.
Dördüncü nesille birlikte yeni bir platforma ve görünüme kavuşan Ford Focus, Türkiye’de satışa sunuldu. Biri dizel ikisi benzinli olmak üzere toplamda 3 motor seçeneği ile bayilerdeki yerini alan yeni Ford Focus, 135 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcı bulacak.

Ford Focus motor seçenekleri 

Yeni Ford Focus’taki benzinli motorların baz versiyonunu 1.5 litrelik Ti-VCT adındaki ünite oluşturuyor. Bu motor 123 PS güç ve 150 Nm tork değerine sahipken, bir diğer benzinli seçenek olan 1.0 litrelik EcoBoost motor da 125 PS güç ve 170 Nm tork değeri sunuyor. Focus’un dizel kanadında ise 120 PS güç ve 300 Nm tork değeri sunan 1.5 litre EcoBlue ünite bulunuyor. 1.5 litrelik benzinli motor 6 ileri otomatik şanzımanla birlikte alınabilirken, diğer seçeneklerde 8 ileri otomatik şanzıman sunuluyor.

Yeni Ford Focus Türkiye'de satışa çıktı! İşte fiyatları
 

Seviye 2 otonom sürüş ve donanımlar 

Ford Co-Pilot 360 adı verilen güvenlik donanımının seviye 2 otonom sürüş yeteneği kazandırdığı yeni Ford Focus, hatchback, sedan ve station wagon olmak üzere üç gövde seçeneğiyle satışa sunuluyor. Aracın donanım paketlerini de TrendX, Titanium ve ST-Line oluşturuyor. Yeni Ford Focus’ta kablosuz şarj bölmesi, 8 inç bilgi-eğlence ekranı, 10 hoparlörlü ses sistemi, baş üstü göstergesi, aktif park asistanı, dinamik LED ön far sistemi, yaya ve bisiklet algılama özellikli çarpışma önleme, acil durum manevra destek sistemi, geri görüş kamerası ve çift parça panoramik açılan cam tavan gibi donanımlar bulunuyor.

Ölçülerdeki değişim 

Dördüncü nesilde tasarımıyla birlikte ölçüleri de değişen Ford Focus’un aks mesafesi 53 mm ve uzunluğu 109 mm artmış durumda. Sedan modelde ön sıra omuz mesafesinin 10 mm, diz mesafesinin 15 mm, arka koltuklarda ise diz mesafesinin 70 mm ve omuz mesafesinin 59 mm artırıldığı verilen bilgiler arasında. Otomobilin bagaj hacmi de selefine göre 90 litre artarak 511 litreye ulaşmış durumda.

Yeni Ford Focus Türkiye'de satışa çıktı! İşte fiyatları
 

Hibrit Focus 2021'de Türkiye'de 

Hibrit Focus’un 2021 yılında Türkiye’de satışa sunulacağı da Ford Otosan Pazarlama, Satış, Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yücetürk tarafından verilen bilgiler arasında.

Yeni Ford Focus fiyat listesi şu şekilde; 

Benzin 

Dizel 

Yeni Ford Focus Türkiye'de satışa çıktı! İşte fiyatları Tam Boyutta Gör
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
31469 kez okundu.
73 kişi, toplam 90 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ford focus, ford focus fiyat listesi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim