Anlık Bildirim

Alamıyorsanız da kiralayabilirsiniz: Smart ForTwo All Electric!

Her geçen ay yeni bir elektrikli otomobil geliştirilse de maliyetler hala çok yüksek olduğundan fiyat etiketleri istenilen rakamlara gerileyemiyor.Dünya genelindeki otomobil severler, elektrikli otomobiller ile geleneksel içten yanmalı motorlara sahip otomobiller arasındaki fiyat farkının fazla olduğunu düşünüp elektrikli otomobil tercihinden vazgeçmek zorunda kalıyorlar. Bunun farkında olan ünlü otomobil kiralama şirketi Hertz, Amerikalı müşteriler için elektrikli otomobil kiralama programı başlattı.

15 Aralık'tan itibaren tamamen elektrikli Smart ForTwo modeli Hertz'in bu programı kapsamında New York'ta kiralanıp kullanılabilecek. Daha sonra San Fransisco ve Washington DC gibi şehirlerin de New York'taki bu imkana katılacağı belirtiliyor. Hertz programını başka %100 elektrikli ve plug-in hybrid modeller ekleyerek geliştirecek. Chevrolet Volt ve Mitsubishi i-MiEV modellerinin de elektrikli otomobil filosuna katılacağı belirtiliyor.

Tamamen elektrikli Smart EV 41 beygirlik bir elektrik motoruna sahip. Bu elektrik motorunu ise 16.5 kilowatt-saat enerjisindeki batarya besliyor. Bataryanın %20'den %80 kapasiteye ulaşması için 3.5 saatlik süreyle 220 Voltluk bir prizden şarj edilmesi gerekiyor. Bataryanın boşken tamamen şarj edilebilmesi için ise yaklaşık 8 saat gerekiyor. Tamamen dolu bataryalarıyla Smart EV 130 kilometreye kadar yol alabiliyor.

Smart ForTwo All Electric!
Smart ForTwo All Electric!
Smart ForTwo All Electric!
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim