Anlık Bildirim

Commodore 64'ün ikinci Retro versiyonu, Aralık ayında geliyor

Tüm zamanların en çok saten kişisel bilgisayar modeli Commodore 64'ün ikinci Retro versiyonunun, gerçek bir klavye ile önümüzdeki Aralık ayında piyasaya sürüleceği açıklandı.
Retro oyun konsollarının piyasaya sürülmesi söz konusu olduğunda, en büyük başarının Nintendo'nun NES ve SNES Classic oyun konsolları olduğunu söyleyebiliriz. Sony gibi diğer şirketler de nostaljik konsol işine girdiler ancak çok da başarılı olduklarını söylemek mümkün değil.

Orijinal tasarım korunacak

Eğer siz de bir zamanların efsane bilgisayarı olan Commodore 64 ile büyüdüyseniz, bu haberi duymaktan memnun olacaksınız. Koch Media ve Retro Games şirketleri geçtiğimiz dönemde ilk Retro versiyonu piyasaya sürülen Commodore 64'ü ikinci kez piyasaya sürmeye hazırlanıyorlar. Bu yeni versiyon, orijinal konsolun bire bir kopyası olmayacak. Bunun yerine yeni özellik ve yükseltmelerle gelecek.

Önceki Retro versiyonuna kıyasla, tamamen işleyen bir klavye ile gelecek olan Commodore 64, klasikleşmiş tasarımını da koruyacak. HDMI desteği de sunacak olan oyun konsolunda California Games, Boulder Dash, Paradroid, Hover Bovver, Idris Alpha, Gridrunner ve Attack of the Mutant Camels gibi birçok oyunun yüklü bir şekilde geleceği açıklandı. Ancak 120 dolar gibi yüksek bir fiyat etiketine sahip olması, bu konsolu heyecanla bekleyen kullanıcılar için hayal kırıklığı sayılabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim