Anlık Bildirim

Diablo 3 Nintendo Switch paketi duyuruldu

Diablo III: Eternal Collection yapımı öncesinde Nintendo Switch tarafında özel bir paket duyuruldu. Nintendo Switch Diablo III Eternal Collection Bundle özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Bugüne kadar pek çok farklı oyunun temasını ve çeşitli hediyelerini paket olarak oyunculara sunan Nintendo Switch şimdi de Diablo efsanesine el atıyor. Diablo 3 Nintendo Switch paketi yakın zamanda piyasaya çıkacak.

Nintendo Switch Diablo III Eternal Collection Bundle özellikleri ve fiyatı

Diablo III: Eternal Collection setinin anısına Blizzard ile iş birliği yapan Nintendo, özel bir Switch konsolu hazırladı. Nintendo Switch Diablo III: Eternal Collection Bundle adındaki yeni pakette birçok önemli hediye yer alıyor.

Kutudan Diablo III temalı konsol ve dock çıkıyor. Ayrıca bir taşıma kılıfı da unutulmamış. Oyun tarafında orijinal yapım ile birlikte Reaper of Souls ve Rise of the Necromancer paketleri geliyor. Ayrıca tüm içerik güncellemeleri de yer almış.

Oyun içi hediyelere bakacak olursak Legend of Ganondorf kozmetik zırh seti, Tri-Force portre çerçeve, Cuco evcil hayvanı, Echoes of the Mask kozmetik kanatlar dahil edilmiş. 2 Kasım itibariyle satışa çıkacak olan Nintendo Switch Diablo III Eternal Collection Bundle için 360$ fiyat etiketi belirlenmiş.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim