Anlık Bildirim

Japonya'da PSP üretimi duruyor

Japonya'da PSP üretimi duruyor

Bu yıl itibariyle PSP üretimine son vereceğini açıklayan Sony, ABD'de başladığı üretimi durdurma işlemine Japonya'da devam ediyor. 

Sony tarafından yapılan açıklamada Haziran sonu itibariyle PSP üretiminin sona ereceği açıklandı. Ocak ayında ise ABD'de sevkiyatların durdurulması kararlaştırılmıştı.

Sony kullanıcıların PS Vita'ya yönelmesi için süreç boyunca ülkede pek çok ilgi çekici kampanyaya imza atacak. İndirimler, avantaj paketleri ve diğer dijital promosyonlar kampanya içerisinde yer alacak. Ayrıca kullanıcıların sahip olduğu PSP oyunları ve UMD kopyaları da PS Vita cihazına indirilebilecek. 

Sony son olarak yıl sonunda Avrupa'da PSP üretimini durduracak ve böylelikle PS Vita'ya geçiş süreci tamamlanmış olacak. Sony daha çok kaynağını PS Vita cihazına aktarmak istiyor.

Aralık 2004 yılında konsol pazarına adım atan PSP bugüne kadar 80 milyondan fazla satış yapmıştı. UMD adı verilen diskler ile oyun oynayabildiğiniz cihaz daha sonra gayri resmi yollardan kırılmış ve hafıza kartı üzerinden kopya oyun yükleyerek oynamak mümkün hale gelmişti. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1688 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim