Anlık Bildirim

Mad Catz'den Microsoft'un yeni oyun konsoluna özel direksiyon seti


Microsoft'un geçtiğimiz dönemde tanıtımını yaptığı ve PlayStation 4 karşısında yaşadığı bazı eksiklikleri halen kapatılmaya çalışılan oyun konsolu Xbox One için, farklı markalar tarafından aksesuar ürünleri hazırlanmaya başladı. Bu doğrultuda oyuncu donanımları üreten Mad Catz, "Force Feedback Racing Wheel" isimli yeni yarış direksiyon setini duyurdu.
Üst seviye oyun deneyimi için hazırlanan Mad Catz Force Feedback Racing Wheel direksiyon seti, alüminyum gövde kalitesi ve gerçek deri direksiyon kaplaması ile hazırlanmış durumda. Beraberinde yay direnci, yüksekliği ve boşluğu ayarlanabilir pedal seti de gelen ürün, Forza Motorsport 5 gibi yarış oyunları için ideal olarak gösteriliyor ve direksiyon bölümü gövdeden ayrılarak kullanıcılara ileride yenileme şansı tanınıyor. Üzerinde özel tuşlar ve vites kulakçıkları barındıran set, tasarımsal açıdan da oldukça ilgi çekici görünüyor.
Tüm teknik ayrıntıları henüz açıklamayan Mad Catz Force Feedback Racing Wheel direksiyon setinin, resmi satış fiyatı ve çıkış tarihi de şimdilik bilinmiyor.
 
Mad Catz'den Microsoft'un yeni oyun konsoluna özel direksiyon seti


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim