Anlık Bildirim

Sony PlayStation 5, 2020'de piyasaya sürülebilir

NPD Group analisti Mat Piscatella, Sony'nin yeni nesil oyun konsolunun 2020 yılında çıkacağını, PS4'ün ise 2019'da 100 milyon satış rakamını aşacağını öngörüyor.
PS4 hala günümüzün en güçlü konsollarından biri olsa da, herkesin aklı gelecek modelde. Bir sonraki konsolun PlayStation 5 olması bekleniyor ancak Sony'nin yeni nesil konsola girişmeden önce, gelecek iki yıl boyunca hala PS4'ü destekleyeceği yönünde haberler var.
NPD Group analisti Mat Piscatella, Sony'nin oyun endüstrisindeki gelecek planları hakkında bazı tahminlerde bulundu. Kendisinin hislerine göre tüketicilerin PS5'e kavuşması için 2019 çok erken. Piscatella, 2020 yılının bu aşamada daha uygun olduğunu düşünüyor. Wedbush Morgan'dan Michael Pachter'ın da PlayStation 5'in çıkış yılı olarak öngördüğü 2020, birçok analistin üzerinde fikir birliğine vardığı bir tarih olmuş durumda.

7 yılda bir yeni konsol geliyor

Öte yandan Piscatella, 2018'in PlayStation 4 için büyük bir yıl olacağını, 2019'da ise konsolun satış rakamının dünya genelinde 100 milyonu aşacağını düşündüğünü söyledi. Aslına bakılırsa konsol nesilleri arasındaki yedi yıllık ara da bir anlamda PS5 için 2020'yi işaret ediyor. Sonuçta PS3, 2006'nın sonlarında çıkarken PS4, 2013'ün sonuna kadar piyasaya sürülmemişti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim