Anlık Bildirim

Angry Birds Space indirmeye sunuldu


Rovio firmasının fenomen haline gelen Angry Birds oyununa yeni bir oynanış tecrübesi ekleyecek Angry Birds Space sürümü bugün itibariyle resmi olarak indirmeye sunuldu.

Firma tarafından yapılan resmi açıklamada iPhone, iPod Touch, iPad, Android cihazları, Mac ve PC için Angry Birds Space sürümünün yayınlandığı belirtildi. Firmanın tarihinde ilk kez Space oyunu beraberinde hediyelik eşya, elektronik, animasyon ve kitaplar da bugün perakende mağazalarında satışa sunuldu.

Kutlama programı çerçevesinde Pekin, Hong Kong, Helsinki, Seattle ve Tokyo'da oyunun hayranları için farklı etkinlikler düzenlendi. 

Oyun yeni iPad için Retina çözünürlüğe de uygun hale getirildi. 60 farklı seviye bulunan oyun ücretsiz güncellemelerle de desteklenecek. Şimdilik iOS için oyun içi seviye ve güç paketleri satın almak mümkün. 

Bu sürümle birlikte uzaya çıkan kızgın kuşlar yer çekimsiz ortama karşı da mücadele etmek zorunda.  

Angry Birds Space; iPhone ve iPod touch için 0.99$, iPad için 2.99$, Mac için 4.99$, Android için ücretsiz reklamlı sürüm veya 0.99$ reklamsız sürüm, Android tabletler için 2.99$, Amazon için 0.99$, PC için 5.95$ şeklinde indirmeye sunuldu. 

Oyun uygulama mağazalarından ve http://shop.angrybirds.com/us/games/pc-games/angry-birds-space-pc-version.html adresinden temin edilebiliyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9930 kez okundu.
49 kişi, toplam 61 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Rovio, angry birds
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim