Anlık Bildirim

Babalar günün kutlu olsun Kratos

Playstation, babalar gününe özel God of War fragmanı yayınladı. Fragmanda Kratos ve oğlu Atreus'un baba oğul ilişkisinden kareler gösteriliyor. God of War, baba oğul ilişkisi açısından örnek bir oyun.

 

PlayStation, babalar gününe özel God of War fragmanı yayınladı. God of War, pek çok oyun sever tarafından yılın oyunu olarak gösteriliyor. Oyuncuların bu takdirinde görsel ve fiziksel kalitenin yanında hikâyenin duygusal etkisinin de önemi bulunuyor. Kratos ve Atreus’un baba-oğul ilişkisi, hikâyeye büyük tat katıyor. Hal böyle olunca Playstation, Kratos’un babalar gününü kutlamayı unutmamış.

Oyunda meraklı bir ergen rolünü üstlenen Atreus, oyun boyunca büyüyüp karakteri olgunlaşırken Kratos’un taş kalbi zamanla yumuşuyor. Atreus bol bol konuşuyor, sürekli sorular soruyor, bu sorular Kratos’un tek kelimelik cevaplarıyla duvara çarpıp geri dönüyor.

Kratos, yarı tanrı olduğunu sakladığı oğlu Atreus’u hayatın zorluklarına karşı hazırlıyor. Oğlu seven ama bunu ona belli etmeyen Kratos, engelleri aşabilmek adına bölgenin dilini bilen Atreus’un yardımına ihtiyaç duyuyor. Oyuncu olarak, bölge hakkında pek çok bilgiyi Atreus’dan duyuyoruz.

God of War, acısıyla tatlısıyla baba-oğul ilişkisini güzel bir şekilde ele alıyor. Baba şefkatini sonuna kadar bize hissettiren Kratos'un babalar gününü kutluyoruz. God of War, 19 Haziran tarihine kadar Playstation Store’da yüzde 50 indirimle 149 TL’ye satılıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4675 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
god of war, PlayStation ve
2 etiket daha kratos Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim