Anlık Bildirim

Rekabet artıyor: GALAX, Türkiye pazarında güçlenerek ilerliyor

Gaming.Gen.TR ve Beta Oyun, teknoloji severlerin yakından tanıdığı GALAX markasının resmi distribütörü oldu. Artık GALAX ekran kartları Türkiye pazarın boy göstermeye başlıyor.
Rekabet artıyor: GALAX, Türkiye pazarında güçlenerek ilerliyor Tam Boyutta Gör
1994'te Hong Kong'da kurulan ve daha önce Galaxytech olarak bilinen GALAX, bilgisayar donanımları konusunda sektörün yakından tanıdığı bir firma. 1999 yılında Nvidia ile uzun vade AIC ortaklığına başlayan firma, en yeni RTX 40 serisi ekran kartlarını Türkiye pazarına da Gaming.Gen.TR ve Beta Oyun distribütörlüğüyle sokmuş oldu. Firma zaten Türkiye'de bulunuyordu ancak bu distribütörlük ile bağlar daha da güçleniyor.

GALAX ekran kartları Türkiye pazarında

Avrupa'da KFA2 adıyla bilinen GALAX, ekran kartı tarafında sadece Nvidia yongalı çözümlerle boy gösteriyor. En güncel GeForce RTX 40 serisi ekran kartlarına Gaming.Gen.TR web sitesi üzerinden kolayca göz atabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz. Alınan Türkiye distribütörlüğüyle birlikte ilerleyen dönemlerde GALAX’ın gaming ekipman, monitör ve çeşitli bilgisayar bileşenleri de Gaming.Gen.TR’de satışa sunulacak.

Rekabet artıyor: GALAX, Türkiye pazarında güçlenerek ilerliyor Tam Boyutta Gör
GALAX, sadece ekran kartı satmakla kalmıyor, tasarım ve ek özellikler noktasında da dikkat çekiyor. Firmanın özel olarak tasarlanan Xtreme Tuner Plus adlı telefon uygulaması sayesinde kullanıcılar, GALAX marka ürünlerin RGB aydınlatmalarını, fan hızını ve çalışma sıcaklığını rahatlıkla kontrol edebiliyor ve ilgili ayarlamaları yapabiliyor. Performans tarafını merak ediyorsanız yazının sonunda yer alan videoya da göz atabilirsiniz.

2 yıl değişim garantisi

Bunun yanı sıra, Gaming.Gen.TR üzerinden gerçekleştireceğiniz GALAX ekran kartı alışverişlerinde size özel birçok ayrıcalık da sizleri bekliyor. Üstelik 2 yıllık garanti süresince herhangi bir arıza durumunda birebir değişim garantisi sunuluyor. Açıkçası GALAX’ın özellikle HOF serisi son derece dikkat çekici tasarımlara sahip. Gördüğüm kadarıyla bunlar henüz gelmiş değil. İlerleyen dönemlerde bu modellerin de gelmesini bekleyebiliriz.

Merak edenler için, ürünlere göz atmak ve incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7114 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galax, GeForce RTX 40 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim