Anlık Bildirim

Renault'dan Duster'ı temel alan sedan ve station wagon geliyor

Renault, Dacia markası altında yepyeni bir model piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Duster'ı temel alan C-Neo kod adlı model, Skoda Octavia gibi modellerle rekabet edecek.
Renault'dan Duster'ı temel alan sedan ve station wagon geliyor Tam Boyutta Gör
Renault, Dacia markası altında Duster'ı temel alan yeni bir model piyasaya sürmeyi planlıyor. Şu an için C-Neo kod adıyla bilinen araç pazara hem sedan hem de station wagon gövde tipleriyle sunulacak. Görünüşe bakılırsa C-Neo, Dacia'nın daha önce ürettiği Logan gibi uygun fiyatlı bir model olarak karşımıza çıkacak.

Yeni modelin Skoda Octavia ile rekabet etmesi bekleniyor. Aracın station wagon versiyonu ise Peugeot 308 SW ve Skoda Octavia Combi'ye daha ekonomik bir alternatif olarak konumlandırılacak. Bu varyant özellikle aileler ve yük taşıma ihtiyacı olanlar için ideal bir seçenek olacak.

Renault'dan Duster'ı temel alan sedan ve station wagon geliyor Tam Boyutta Gör

2026'da çıkış yapacak

L'Automobile Magazine internet sitesine göre C-Neo, yeni Duster ile aynı CMF-B platformunu paylaşacak. Bu da demek oluyor ki, modelde Duster'dan tanıdığımız motor seçeneklerini göreceğiz. Dış ve iç tasarım da benzer olacak. Fransız medyası tarafından yayınlanan görseller hem sedan hem de station wagon versiyonlarının muhtemel tasarımını gözler önüne seriyor.

Renault'dan Duster'ı temel alan sedan ve station wagon geliyor Tam Boyutta Gör
Station wagon varyantının 4.6 metre uzunluğunda olacağı bilinen C-Neo'nun sedan versiyonunun uzunluğu ise henüz belli değil. Fiyat etiketinin 22.000 euro civarında olması bekleniyor. Duster'ı temel alan yeni modelin 2026 yılında piyasaya sürüleceğini hatırlatalım.

Kaynak: L'Automobile Magazine

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
44419 kez okundu.
22 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
renault, sedan ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim