Anlık Bildirim

RX 6900 XT ile 3DMark Fire Strike rekoru kırıldı

AMD’nin iş ortaklarına sağladığı yüksek frekanslara çıkabilen Navi 21 XTXH GPU’suyla yapılan hız aşırtma denemeleri rekoru da beraberinde getirdi. Yonga HWBot’ta yüksek skoruyla öne çıktı.

RX 6900 XT ile 3DMark Fire Strike rekoru kırıldı Tam Boyutta Gör

RX 6900 XT’nin kalbinde yer alan Navi 21 XT’nin pre-binned (yüksek frekanslara çıkabileceği onaylanmış) versiyonu Navi 21 XTXH tecrübeli hız aşırtmacıların eline geçmeye başladı.

AMD’nin Navi 21 XTXH yongasını temel alan RX 6900 XT’ler hali hazırda ASRock OC Formula, ASUS ROG STRIX LC TOP, Sapphire TOXIC Extreme, and PowerColor Red/Liquid Devil olarak listelenmiş durumda.

 

Der8auer’in daha önce Powercolor Liquid Devil ile 3.2 GHz’e çıkmasına karşın kararlılık yakalayamamasının ardından OGS ekibi yeni bir rekorla gündeme geldi.

RX 6900 XT ile 3DMark Fire Strike rekoru kırıldı Tam Boyutta Gör

Kartı 3.3 GHz’e hız aşırtan ekip 3DMark Fire Strike testini başarılı bir şekilde tamamlayabilmiş. Elde edilen yüksek skor rekor olsa da testin tessellation kapalı şekilde gerçekleştirilmesi  benchmark’ın yapımcısı UL tarafından skoru geçersiz sayılmasına neden oluyor.

RX 6900 XT ile 3DMark Fire Strike rekoru kırıldı

Bununla birlikte HWBot skoru kabul etmiş durumda. Yine de skorun mozaiklemenin açık yapıldığı testlere göre kıyaslaması kafa karıştırıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim