Anlık Bildirim

Samsung’dan Tizen’li akıllı saatlere güncelleme

Samsung’un Galaxy Watch 4 serisi ile Wear OS’a geçmesinin ardından, Tizen tabanlı Galaxy Watch kullanıcıları geride kaldı. Samsung, eski cihazları Wear OS’a güncellemese de yeni bir güncelleme sundu.

Samsung, uzun yıllarca Tizen tabanlı akıllı saatler geliştirerek kendi ekosistemini kurmaya çalıştı. Ancak geçtiğimiz aylarda Samsung ve Google yeni bir anlaşmaya vardı ve Samsung, Wear OS’a geçeceğini duyurdu. Galaxy Watch 4 serisi ile resmi olarak Tizen’i geride bırakan Samsung, Tizen tabanlı akıllı saatlerin Wear OS’a güncellenmeyeceğini ancak yeni güncellemeler almaya devam edeceğini açıklamıştı.

10 yeni saat yüzü ile geliyor

Güncellemenin en ilgi çekici detayı, 10 yeni saat yüzü oluyor. Samsung, bu saat yüzlerini Galaxy Watch 4 serisinden Tizen’e geçirmeyi başarmış. Güncellemenin diğer öne çıkan yanı ise düşme algılama sisteminin geliştirilmiş olması. Güncelleme, sensörlerin performansı hakkında da iyileştirmeler ve gelişmeler içeriyor.

Samsung’dan Tizen’li akıllı saatlere güncelleme Tam Boyutta Gör

Samsung’un yeni Galaxy Watch güncellemesi, Galaxy Watch, Galaxy Watch 3, Galaxy Watch Active ve Galaxy Watch Active 2 kullanıcıları için dağıtılmaya başlandı.

Kaynakça https://www.sammobile.com/news/latest-galaxy-watch-active-update-live-more-regions/ https://www.sammobile.com/news/surprise-update-watch-4-features-older-galaxy-smartwatches/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim