Anlık Bildirim

Samsung telefonların tasarımı artık eski Mercedes-Benz baş tasarımcısına emanet

Samsung, mobil bölümü için önemli bir ismi transfer etti. Güney Koreli şirket akıllı telefon tasarım ekibinin başına eski Mercedes-Benz baş tasarımcısını getirdi.
Samsung eski Mercedes-Benz baş tasarımcısını transfer etti Tam Boyutta Gör
Samsung Electronics bugün yayınladığı basın bildirisiyle Hubert H. Lee'yi mobil birimine üst düzey yönetici olarak atadığını duyurdu. Deneyimli isim MX (Mobile eXperience) Tasarım Ekibine liderlik edecek. Güney Koreli şirket daha önce Mercedes-Benz Çin'de baş tasarım sorumlusu olarak çalışmış Lee'nin, yirmi yılı aşkın bir tasarım deneyimini Samsung'a taşıyacağını söylüyor.

Hubert H. Lee, Mercedes-Benz'in çok sayıda tasarım projesini yönetti ve şirketin ABD ve Çin'deki tasarım ekiplerine liderlik ederek ödüller kazandı. Kendisinin aynı zamanda Mercedes-Benz tarihindeki ilk Asyalı tasarımcı olduğunu hatırlatalım.

Samsung eski Mercedes-Benz baş tasarımcısını transfer etti Tam Boyutta Gör

Galaxy ürünlerinin tasarımından sorumlu olacak

Deneyimli isim Samsung'daki yeni görevinde Galaxy S Serisi, Galaxy Z Serisi, Galaxy Tab, Galaxy Watch gibi Galaxy ürünlerinin oluşturulmasından sorumlu olan MX Tasarım Ekibini yönetecek.

Hubert H. Lee konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

"Samsung, tasarımı mobil sektörü değiştiren dünyanın en güzel ürünlerini piyasaya sürmesiyle tanınıyor. Mobil inovasyonun ön saflarında yer alan bir şirkete katılmaktan ve tasarım sanatı aracılığıyla yeni bir mobil deneyim oluşturmaktan sorumlu bir ekibe liderlik edecek olmaktan büyük mutluluk duyuyorum."

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim