Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A05s Google Play Console'da listelendi: İşte beklenen özellikler

2023 yılını yeni ürünlerini tanıtarak kapatmaya hazırlanan Samsung'un yeni cihazı Galaxy A05s, Google Play Console'da listelendi. İşte beklenen özellikler ve muhtemel tasarım:
Samsung Galaxy A05s Google Play Console'da listelendi Tam Boyutta Gör
Teknoloji devi Samsung'un yeni giriş seviyesi akıllı telefonu Galaxy A05s, Google Play Console'da listelendi. 2023 yılının 4. çeyreğinde yeni ürünlerini piyasaya sürmeye hazırlanan şirketin yaklaşmakta olan bütçe dostu telefonunun teknik özellikleri ise liste sayesinde ortaya çıktı. 

İşte Samsung Galaxy A05s'in beklenen özellikleri:

Galaxy A05s, Google Play Console'da a05ssnndxx kod adıyla listelendi ve listede cihazın ismi de belirtildi. Listeye göre yaklaşmakta olan cihaz 6GB RAM'e ve üçlü arka kamera kurulumuna sahip olacak. Ayrıca cihaz, dört ARM Cortex A73 çekirdeği ve dört A53 çekirdeğine sahip Qualcomm Snapdragon 680 SoC'den güç alacak.

Samsung Galaxy A05s Google Play Console'da listelendi Tam Boyutta Gör
1080 x 2400, 6.6 inç Full-HD+ ekrana sahip olacak cihaz, Android 13 tabanlı OneUI 5.1 ile kutudan çıkacak. Son olarak 3,5 mm ses girişi ve alt tarafta Type-C şarj bağlantı noktası bulunduracak cihaz, 25W hızlı şarj özelliğine sahip 4.000mAh bataryadan güç alacak.

Samsung Galaxy A05s, aynı işlemciden güç alan ve benzer ekran, kamera özelliklerine sahip Vivo Y35 ve Vivo Y36 modellerine rakip olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim