Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S20 serisi minimum 12 GB RAM ile gelecek

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un 11 Şubat tarihinde yapacağı lansman etkinliği merakla beklenirken, tanıtılacak Galaxy S20 modelleri ile ilgili yeni bilgiler de ortaya çıkmaya devam ediyor.

Samsung Galaxy S20 serisi minimum 12 GB RAM ile gelecek Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon üreticisi Samsung'un yeni amiral gemisi modellerini tanıtmasına bir aydan daha kısa bir süre kaldı. Ortaya saçılan sızıntılar cihazların tasarımını gözler önüne serdi ancak kasanın içinde bizi nelerin beklediği ise yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor.

Snapdragon 865 veya Exynos 9830

Samsung'un geçtiğimiz yıl tanıttığı Galaxy S10 modelleri 8 GB RAM kapasitesine sahiplerdi. Sadece Galaxy S10+ modelinin 12 GB RAM seçeneği mevcuttu ancak sızan bilgilere göre Galaxy S20 serisi tüm cihazlar minimum 12 GB RAM ile gelecek. Şirket, ayrıca bu yıl Galaxy S10e isimlendirmesine benzer bir "e" modelini ise piyasaya sürmeyecek.

Samsung Galaxy S20 serisi minimum 12 GB RAM ile gelecek Tam Boyutta Gör

16 GB RAM'e sahip akıllı telefonlar henüz piyasaya sürülmediği için, Galaxy S20 modellerinin en az 12 GB RAM ile gelecek olmaları olumlu bir gelişme olarak değerlendirilebilir. Samsung'un, daha yüksek RAM kapasitesine sahip bir Galaxy S20 modelini satışa sunup sunmayacağı ise şu aşamada henüz belli değil. S20 serisi cihazlar, bölgeye bağlı olarak Snapdragon 865 veya Exynos 9830 yonga setiyle gelecek. Şirketin bu yıl Qualcomm yongalarını daha fazla bölgeye yayma isteği de var. Ancak Avrupa'daki kullanıcıların yine Exynos işlemcili cihazlar almak zorunda kalacaklarını da söyleyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4277 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Samsung Galaxy S20 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim