Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S24 serisi, One 6.1 ile firmanın en akıcı telefonları olacak

Yakında tanıtılacak Galaxy S24 serisi, One UI 6.1 ile gelecek. Yazılımda yapılan geliştirmeler sonucu son derece pürüzsüz ve akıcı olan animasyonlar bir videoda karşımıza çıktı.
Samsung Galaxy S24 serisi, firmanın en akıcı telefonları olacak Tam Boyutta Gör
Yakında tanıtılacak Galaxy S24 serisi, Samsung'un kullanıcı arayüzü One UI 6.1 ile gelecek. One UI 6.1'i kullanacak ilk telefonlar olan Galaxy S24 serisi akıcılık anlamında önemli iyileştirmeler içerecek.

X'deki ICE UNIVERSE isimli duyumcunun aktardığı bilgilere göre One UI 6.1'de yapılan iyileştirmeler ile animasyonlar çok daha akıcı ve hassas hale gelecek. Arka plan ölçeklendirme animasyonunu iyileştirildiğini söyleyen kullanıcı, ölçeklendirmenin artık doğrusal olmadığını belirtiyor. Duvar kağıdının da ölçeklendirilmesinin geliştirilmesi sonucu son derece akıcı uygulama geçişleri elde edilmiş. Uygulamalar sürekli açıp kapatılsa dahi, takılma olmadan pürüzsüz biçimde animasyonlar çalışmaya devam ediyor. Kullanıcı paylaştığı bir videoyla gelişimi gösterdi.

Bunun yanında kullanıcı, One UI 6.1 ile arka plan bulanıklık efektinin de kaldırıldığını belirtiyor. Bu değişiklik ile pil tüketiminin azaltılması amaçlanmış. Tabi bu gelişmelerden diğer telefonlar da faydalanacak. Samsung halihazırda Galaxy S22 ve S23'te One UI 6.1'i deniyor. Yeni sürümün telefonlara Ocak sonu ya da Şubat başında verilmesi bekleniyor.

One UI 6.1 ile başka birçok yenilik de kullanıcılara sunulacak. Sesli görüşmeler ve mesajlaşmalarda gerçek zamanlı çeviri, üretken yapay zeka destekli duvar kağıdı yaratma, notları özetleme, resim ve videolarda nesneleri silme gibi birçok yapay zeka özelliği yazılıma eklenecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim