Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S24 Ultra, en çok satan Android telefon oldu

Samsung Galaxy S24 Ultra, 2024'ün ilk çeyreğinde en çok satan Android telefon oldu. Tüm telefon modellerine baktığımızda ise zirvede iPhone 15 Pro Max yer aldı.
Samsung Galaxy S24 Ultra, en çok satan Android telefon oldu Tam Boyutta Gör
Galaxy S24 serisiyle başarılı satış rakamlarına ulaşan Samsung'un tepe modeli Galaxy S24 Ultra, 2024'ün ilk çeyreğinde en çok satan Android telefon oldu. Tüm telefon modellerine baktığımızda ise zirvede yine iPhone'un hakimiyet kurduğu görülüyor.

Samsung Galaxy S24 Ultra en çok satılan beşinci model oldu

Geçtiğimiz günlerde Samsung'un finansal sonuçları, Galaxy S24 serisinin başarısını ortaya koyuyordu. Counterpoint Research araştırma şirketinin verileri de bu başarıyı doğruladı. Android'in en popüler amiral gemisi serisi olan Galaxy S serisinin bu başarısı şaşırtıcı değil. Geçtiğimiz sene Galaxy S23 Ultra ile altıncı sırayı elde eden Samsung, bu sene Galaxy S24 Ultra ile beşinci sırayı elde etmeyi başardı.

Samsung Galaxy S24 Ultra, en çok satan Android telefon oldu Tam Boyutta Gör

Zirvede iPhone 15 Pro Max yer alıyor

İlk dört sırada ise iPhone modelleri yer alıyor. İlk sırada iPhone 15 Pro Max, ikinci sırada ise iPhone 15, üçüncü sırada ise iPhone 15 Pro yer alıyor. iPhone modelleri arasında Pro serisinin geçtiğimiz seneye göre payının arttığı görülüyor. Toplam satışta Pro modelleri %50 seviyesine ulaşmış durumda. İlk onda Apple ve Samsung'un egemenliği göze çarpıyor.

Samsung Galaxy S24 serisinin bu başarısında, şirketin telefonlara entegre ettiği yapay zeka özelliklerinin önemli payı bulunuyor. Müşteriler, telefonlarının daha uzun süre güncel kalması için ileriye yönelik teknolojilere sahip telefonlara yöneldiği için Samsung'un yeni amiral gemisinin satışlarında artış yaşandığı bildiriliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 2 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16353 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung Galaxy S24 Ultra, iphone 15 pro max ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim