Anlık Bildirim

Samsung resmen onayladı: Galaxy Note 20 ve Fold 2'nin çıkışı ertelenmeyecek

Güney Koreli teknoloji devi Samsung yeni telefonlarıyla ilgili herhangi bir ertelemenin söz konusu olmadığını açıkladı. Galaxy Note 20 ve Fold 2 daha önce planlanan takvime göre piyasaya sürülecek.

Samsung resmen onayladı: Galaxy Note 20 ve Fold 2'nin çıkışı ertelenmeyecek Tam Boyutta Gör

Koronavirüs (Covid-19) pandemisi birçok şirketin yol haritasını olumsuz yönde etkiledi. Bunca iptal ve ertelemenin arasında az sayıda da olsa iyi haberler duymak sevindirici.

Samsung, yeni telefonlarını daha önce planlanan takvime göre çıkaracağını açıkladı. Güney Koreli şirket amiral gemisi Galaxy Note 20 ve katlanabilir Galaxy Fold 2'yi bu yılın ikinci yarısında piyasaya süreceğini resmen onayladı.

Samsung resmen onayladı: Galaxy Note 20 ve Fold 2'nin çıkışı ertelenmeyecek Tam Boyutta Gör

"İkinci yarıda rekabet kızışacak"

Söz konusu bilgiler şirketin 2020 yılının ilk çeyreğine ilişkin finansal raporunda yer aldı. Samsung konuyla ilgili açıklamasında şu ifadeler yer alıyor:

"Yılın ikinci yarısında, uzun süreli pandemi olasılığı da dahil olmak üzere bazı belirsizlikler arasında, üreticiler ilk yarıdaki zayıflıktan kurtulmaya çalıştıkça pazar rekabetinin yoğunlaşacağı tahmin edilmektedir. Samsung, yeni katlanabilir ve Note modellerinin çıkışı ile premium segmentte farklı ürünler sunmaya devam edecek."

Samsung Galaxy Note 20 ve Fold 2'nin Ağustos ayında tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim