Anlık Bildirim

Samsung ve Huawei'den uygun fiyatlı katlanabilir telefonlar yolda

Samsung ve Huawei, uygun fiyatlı katlanabilir telefonlar için hazırlıklara başlamış olabilir. Trendforce, ilk modellerin 2024'te vitrine çıkacağını belirtiyor. İşte detaylar...
Samsung ve Huawei'den uygun fiyatlı katlanabilir telefonlar yolda Tam Boyutta Gör
Akıllı telefon pazarının önde gelen isimlerinden Samsung ve Huawei, katlanabilir cihazlara olan yatırımlarını da sürdürüyor. Bildiğiniz gibi her iki marka, esnek ekrana sahip cihazlar konusunda sektörün başında yer alıyor. Ancak bu modeller, sahip olduğu fiyat aralığı nedeniyle pazarda yeterli bir paya ulaşabilmiş değil. Gelecekte ise bu durum değişebilir. Son raporlar, uygun fiyatlı katlanabilirlerin yolda olduğunu ortaya koydu. 

2024'te uygun fiyatlı katlanabilir telefonlar tanıtılabilir

TrendForce'un yeni raporuna göre Güney Kore ve Çin merkezli teknoloji devleri, katlanabilir telefonlarda yaşanan fiyat engellerini azaltmayı planlıyor. Böylece cihazlar daha geniş bir kitle için erişilebilir hale gelecek ve markaların pazardaki varlıklarını genişlemiş olacak. Mevcut katlanabilir telefonların başarısı düşünüldüğünde yeni haberin şaşırtıcı olmadığını söylemek doğru olur. 

Ancak hem Samsung hem de Huawei imzalı modeller için 2024 yılına işaret edildi. Üstelik bu modeller yaklaşık 500 dolar veya daha düşük fiyat etiketine sahip olacak.

Bu telefonların teknik detayları halen belirsiz. Ancak Samsung'un FE (Fan Edition) markası özelinde bu alana dahil olduğunu görmemiz olası. Niketim daha önceki raporlarda bunu doğrular nitelikte. Bu bağlamda orta seviye rekabetinin katlanabilir telefonlara da genişleyeceğini söylemek mümkün. Ancak bunun için bekleyiş bir süre daha sürecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim