Anlık Bildirim

Facebook, sesli ve görüntülü aramaları ana uygulamasına geri döndürüyor

Facebook, 2014 yılında Messenger hizmetini ayırarak mobil uygulamasını ikiye bölmüştü. Sosyal ağ sesli ve görüntülü arama özelliklerini ana uygulamasına geri döndürmeye hazırlanıyor.

Sesli ve görüntülü aramalar Facebook uygulamasına geri dönüyor Tam Boyutta Gör

Facebook, sesli ve görüntülü aramaları platformun ana mobil uygulamasına geri döndürmeyi planladığını duyurdu. Şirket, bunun şimdilik sadece küçük bir kullanıcı grubu tarafından test edildiğini söylüyor.

ABD de dahil olmak üzere birçok ülkede bazı kullanıcılar dünden beri uygulamadan sesli ve görüntülü aramalar yapabiliyor. Şirket 2014 yılında Messenger platformunun bağımsız bir uygulama haline getirerek Facebook'u iki mobil uygulamaya ayırmıştı.

Sesli ve görüntülü aramalar Facebook uygulamasına geri dönüyor Tam Boyutta Gör

Yedi yıl önce ayrılmıştı

Messenger ürün yönetimi direktörü Connor Hayes konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Yeni özellik, ana Facebook uygulaması ile Messenger hizmeti arasında geçiş yapma ihtiyacını azaltmayı amaçlıyor" ifadelerini kullandı.

Böylece yedi yılın ardından sesli ve görüntülü arama özellikleri ana Facebook uygulamasına geri dönmüş olacak. Henüz test sürecinde olan değişikliğin diğer bölgelerdeki kullanıcılara ne zaman yansıyacağı ise henüz bilinmiyor.

Sesli ve görüntülü aramalar Facebook uygulamasına geri dönse de metin sohbeti şimdilik Messenger'ın bir parçası olmaya devam edecek. Bu özelliğin Facebook uygulamasına geri dönüp dönmeyeceği henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim