Anlık Bildirim

Sharp Aquos R6 tanıtıldı: 240hz Pro IGZO OLED ekran, 1 inçlik dev kamera sensörü

Japon elektronik devi Sharp, yenilikçi özellikleri ile adından söz ettirmesi beklenen Snapdragon 888'li amiral gemisi akıllı telefonu Aquos R6'yı resmen tanıttı.

Sharp Aquos R6 tanıtıldı: 240hz Pro IGZO OLED ekran, 1 inçlik dev kamera sensörü Tam Boyutta Gör

Sharp, amiral gemisi akıllı telefonu Aquos R6'yı tanıttı. Japon şirketin yeni cihazı, etkileyici boyutlarda bir foto sensör, piyasadaki en büyük ultrasonik parmak izi tarayıcısı ve özelliklerinde benzersiz bir ekranla ekranla geliyor.

Sharp Aquos R6'nın neredeyse tüm ön paneli, tescilli IGZO teknolojisi kullanılarak yapılmış yanlarda kıvrımlı 6,6 inç OLED ekranla kaplı. Cihaz, görüntü pürüzsüzlüğü ile enerji verimliliği arasında mükemmel denge sağlayan, 1 ila 240 Hz dinamik yenileme hızına sahip Pro IGZO OLED ekrana sahip dünyanın ilk akıllı telefonu olma özelliğine sahip.

Leica'nın yeni iş ortağı Sharp oldu

Ekran diyagonal olarak 6.67 inç boyutlarında ve 2730 x 1260 piksel çözünürlük sunmakta. Ek olarak, cihazın ekranının Dolby Vision ve HDR teknolojilerini desteklediğini de belirtelim. Aquos R6'nın bir başka özelliği de endüstrinin en büyük ekran altı ultrasonik parmak izi tarayıcısı Qualcomm 3D Sonic Max'ı barındırıyor olması. Sensör, aynı anda iki parmakla doğrulama yapılabilmesini sağlıyor.

Sharp Aquos R6 tanıtıldı: 240hz Pro IGZO OLED ekran, 1 inçlik dev kamera sensörü Tam Boyutta Gör

Sharp Aquos R6'nın ikinci özelliği, ToF sensörü ve LED flaştan oluşan 20,2 megapiksel 1 inç sensörlü ana kamera. Leica'nın, ilk araştırmadan optiklerin oluşturulmasına ve kalite ayarlamasına kadar kameranın geliştirilmesinin tüm aşamalarında yer aldığı belirtiliyor. Üreticiye göre benzersiz sensör, akıllı telefonun kamerasının düşük ışık koşullarında bile mükemmel çekim yapmasını sağlayacak.

Sharp ve Leica, cihazın ön kamerasını geliştirmek için de çalıştılar. 7 elemanlı optik, f / 1.9 diyafram açıklığı ve 19 mm'ye eşdeğer odak uzaklığına sahip 12.6 megapiksellik bir modül.

Sharp Aquos R6 tanıtıldı: 240hz Pro IGZO OLED ekran, 1 inçlik dev kamera sensörü Tam Boyutta Gör

Haziran'da satışa sunulacak

Sharp Aquos R6 bir amiral gemisi olarak konumlandırıldığından, donanımı da bu durumu destekliyor. Akıllı telefon gücünü, 8 GB RAM ile birleştirilmiş üst düzey Qualcomm Snapdragon 888 yonga setinden almakta. Veri depolama için yerleşik bir 128 GB sürücü mevcut ve pil kapasitesi ise 5.000 mAh. Cihazın ek bir avantajı da toz ve su geçirmez kasaya sahip olması.

Sharp Aquos R6'nın Japonya'daki satışı Haziran ortasında başlayacak. Bu tarih yaklaştıkça da akıllı telefonun fiyatının belirlenmesi bekleniyor. Siyah veya beyaz renk seçenekleriyle rafa çıkması beklenen akıllı telefonun diğer ülkelerde satışa sunulup sunulmayacağı ise şimdilik belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15313 kez okundu.
19 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, sharp ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim