Anlık Bildirim

Ben Affleck, yeni Batman filminin ismini açıkladı

Yeni filmi The Accountant'ın tanıtımı için basın ile bir araya gelen Ben Affleck, yazıp yöneteceği yeni Batman filminin ismini açıkladı. Ünlü oyuncu ayrıca filmin kötü adamı hakkında da konuştu.
Batman v Superman ile temelleri atılan DC sinematik evreninde Batman rolünü üstlenen ünlü oyuncu ve yönetmen Ben Affleck, DC'nin en sevilen kahramanlarından birini canlandırmasının yanı sıra, DC filmlerinin kamera arkasında da yer alacak. Çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlanan Justice League filminin yapımcıları arasında yer alan Affleck, bunun yanı sıra yeni Batman filminin de yönetmenliğini üstlenecek.
Bir süre önce duyurulan yeni Batman filmi için hazırlıklar sürerken, film hakkında yeni detaylar da paylaşılmaya devam ediyor. Başrolünü üstlendiği The Accountant filminin tanıtımı için basın mensupları ile bir araya gelen Affleck, yeni Batman filminin ismini açıkladı. Affleck'in yazıp yöneteceği ve başrolünü üstleneceği yeni Batman filminin adı The Batman olacak. Warner Bros, yeni Batman filmi için yan başlıklar kullanmayıp, son derece sade bir isim tercih etmiş.
Affleck ayrıca filmin kötü adamı olarak neden Deathstroke'u seçtiğini de açıkladı. Deathstroke'un Batman'e iyi bir rakip olacağını düşündüğünü söyleyen ünlü oyuncu, karakterin özellikle New 52 serisindeki halini çok beğendiğini ifade etti.
Genç yaşta orduya katılan Slade Wilson (Deathstroke), katıldığı gizli bir deney sonrası insan üstü bir güce sahip oluyor ve dünyanın en ölümcül para askerlerinden biri haline geliyor. New 52 serisinde ise karakterin bu güçlere kavuşmasından yıllar sonraki hali yer alıyor ve Deathstroke'un yaşanan bir olay sonrası yeniden ölümcül bir paralı asker haline gelmesi anlatılıyor.
Affleck'in de artık orta yaşlarına gelmiş bir Batman'i canlandırdığı göz önüne alındığında, Deathstroke karakteri için New 52'nin kaynak alınması son derece yerinde bir hamle olarak görülüyor. Ayrıca bu durum karakteri canlandırması için 39 yaşındaki Joe Manganiello'nun seçilmesini de açıklıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7507 kez okundu.
28 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, çizgi roman ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim