Anlık Bildirim

Godzilla: King of the Monsters, gişede beklentilerin altında kaldı

Godzilla evreninin farklı canavarlarını bir araya getiren Godzilla: King of the Monsters, gişedeki ilk haftasında beklentileri karşılayamadı. Warner Bros'un filmden zarar etmesi bekleniyor.
Geçtiğimiz Cuma günü vizyona giren yeni Godzilla filmi Godzilla: King of the Monsters, gişedeki ilk haftasında beklentilerin altında kaldı. Film ilk haftasında dünya genelinde toplam 179 milyon dolarlık bir hasılat elde etti aynı evrenin diğer filmleri Godzilla (2014) ve Kong: Skull Island'ın (2017) gerisinde kaldı.

BoxOfficeMojo'nun verilerine göre Godzilla: King of the Monsters, Kuzey Amerika'da üç günde toplam 49 milyon dolar hasılat elde etmiş. Godzilla 2, mayıs ayının diğer filmleri olan Aladdin (91m), John Wick: Chapter 3 (57m) ve Detective Pikachu'nun (53m) gerisinde kaldı. Ayrıca serinin ilk filmi Godzilla'nın da (93m) sadece yarısı kadar hasılat elde edebildi.

Godzilla evreninin devasa titanlarını bir araya getiren Godzilla: King of the Monsters, yayınlanan fragmanlarıyla aslında Godzilla hayranlarını heyecanlandırmayı başarmıştı. Ancak ilk eleştirilerin yayınlanması ve filmin vizyona girmesiyle birlikte bu heyecan yerini yavaş yavaş hayal kırıklığına bırakmaya başladı. Yapılan yorumlara göre film, çok amatörce hazırlanmış bir senaryoya ve karışık/anlaşılması zor aksiyon sahnelerine sahip.

Godzilla: King of the Monsters'ın bütçesi yaklaşık 200 milyon dolar olarak belirtiliyor. Filmin gişe macerası sonunda dünya genelinde 400 milyon dolara dahi ulaşması zor gibi. Warner Bros muhtemelen Godzilla: King of the Monsters'dan zarar edecek.

Rocketman ve Ma, hafta sonunun kazananları oldu


Godzilla'nın beklentileri karşılayamadığı hafta sonunun kazananları ise Rocketman ve Ma filmleri oldu. Elton John biyografisi Rocketman, ilk haftasında Kuzey Amerika'da 25 milyon dolarlık bir hasılat elde etti. Universal tarafından hazırlanan korku filmi Ma ise üç günde 18 milyon dolar hasılat yapmayı başardı. Her iki filminde stüdyolarına ciddi anlamda para kazandırması bekleniyor.

Rocketman filmi ülkemizde 14 Haziran'da sinemalarda olacak. Ma ise şu anda vizyona girmiş durumda.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10029 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
godzilla, godzilla: king of the monsters ve
3 etiket daha rocketman ma Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim