Anlık Bildirim

Stephen King uyarlaması The Mist'in ilk fragmanı yayınlandı

Stephen King'in en popüler eserlerinden biri olan ve daha önce sinemaya da uyarlanan The Mist (Sis) dizi oluyor. Bu yaz izleyiciler ile buluşacak olan dizinin ilk fragmanı yayınlandı.
Korku ve fantastik edebiyatın usta isimlerinden Stephen King'in sevilen eserleri bir bir televizyona uyarlanmaya devam ediyor. Stephen King'in eserlerinden uyarlanan Under the Dome, Haven ve 11.22.63 gibi dizilere çok yakında The Mist de katılacak. Bu yaz izleyiciler ile buluşacak olan The Mist için meraklı bekleyiş sürerken, diziden ilk fragman yayınlandı.
King'in en popüler hikayeleri arasında yer alan The Mist (Sis), bir anda esrarengiz bir sis ile kaplanan küçük bir kasabanın hikayesini anlatıyor. Bir yandan bu sis ile birlikte gelen tehlikeler ile mücadele eden kasaba sakinleri, bir yandan da kendi içlerinde çıkan sorunları halletmek zorunda kalacak. The Mist, 2007 yılında ünlü yönetmen Frank Darabont tarafından sinemaya da uyarlanmıştı.
The Mist'in başrollerinde Morgan Spector, Alyssa Sutherland, Gus Birney, Danica Curcic, Okezie Morro, Luke Cosgrove, Darren Pettie, Russell Posner, Dan Butler, Isiah Washington, Jr. ve Frances Conroy yer alıyor. Spike kanalı tarafından yayınlanacak dizinin 10 bölümden oluşan ilk sezonu 22 Haziran'da başlayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3909 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, diziler ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim