Anlık Bildirim

Sevilen savaş oyunu Spec Ops: The Line’ın yönetmeninden hikaye odaklı psikolojik yeni bir oyun geliyor

İlk kez 2012 yılında çıkışını yapan ve özellikle hikayesi ile birçok oyuncudan olumlu yorumlar alan Spec Ops: The Line’ın yönetmeni Nine Inch Nails gitaristi Robin Finck ile oyun stüdyosu kurdu.

Spec Ops: The Line’ın yönetmeninden yeni bir oyun geliyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını 2K ve Missing Link Games’in yaptığı, geliştiriciliğini ise YAGER’ın yaptığı Spec Ops: The Line’ın yönetmeninden yeni bir oyun geliyor.

EYES OUT Kuruldu

Geçtiğimiz saatlerde EYES OUT isimli yeni bir oyun stüdyosu kurulduğu açıklandı. Stüdyonun kurucuları ise Spec Ops: Line yönetmeni Cory Davis ve Nine Inch Nails grubunun gitaristi Robin Finck. EYES OUT ekibi ise Apex Legends, Here They Lie, The Evil Within, Gears of War gibi birçok oyun üzerinde çalışmış çok sayıda deneyimli geliştiriciden oluşuyor.

Stüdyonun üzerinde çalışacağı ilk oyun için de bazı detaylar açıklandı. Stüdyonun yeni oyunu güçlü bir hikayeye ve hikaye anlatımına sahip olacak. Tek oyunculu bir oyun olacak ve türü de kozmik korku olacak. Stüdyonun fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Spec Ops: The Line, her ne kadar bir savaş oyunu olsa da daha çok savaşa psikolojik açıdan yaklaşan bir oyundu. Oyunun, oynanış mekanikleri ve genel olarak performansı ortalama olsa da hikayesi birçok oyuncu tarafından olumlu eleştiri almıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim