Anlık Bildirim

Star Wars: Episode V senaristi, Star Wars'un yaratıcısı George Lucas'ın belgeselini hazırlıyor

Star Wars Episode V - The Empire Strikes Back'in ortak yazarlarından biri olan Lawrence Kasdan, Star Wars'un yaratıcısı olan George Lucas ve Industrial Light & Magic ile ilgili bir belgesel hazırlıyor

Star Wars yaratıcısı George Lucas'ın belgeseli geliyor Tam Boyutta Gör

Dünyanın en büyük markalarından biri haline gelen Star Wars'un hayranları Disney+'ın da yayına başlamasıyla birlikte son yıllarda birçok Star Wars içeriğine kavuştu. Şimdi de bunların arasına bir yenisi daha katılacak gibi duruyor ancak daha farklı olarak. 

George Lucas Belgeseli Geliyor

Daha öncesinde Star Wars: The Empire Strikes Back ve Return of the Jedi'ın ortak yazarlığını yapmış olan James Newton Howard, geçtiğimiz günlerde bir podcast esnasında Geroge Lucas ve Industrial Light & Magic'e odaklanan bir belgesel yöneteceğini açıkladı. 

Belgesel 6 bölümden oluşacak ancak şu anda bir yayın platformu ve yayın tarihi yok. Disney+'ta yayınlanma ihtimali yüksek ancak kesin değil. Industrial Light & Magic, Lucasfilm'in bir bölümü. George Lucas'ı ise sanıyorum ki hepimiz biliyoruz. Kendisi bilim kurgu türünün en önemli serlerinden olan Star Wars'un yaratıcısı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim