Anlık Bildirim

CES 2014 : Tegra Note 7 yeni Tegra K1 yongaseti ve 4GB RAM ile güncellendi

CES 2014 : Tegra Note 7 yeni Tegra K1 yongaseti ve 4GB RAM ile güncellendi

Tegra 4 yongaseti ile birlikte NVIDIA tarafından referans olması amacıyla tanıtılan Tegra Note 7 tablet modeli, CES 2014 fuarında güncellenerek tekrar görücüye çıktı.

NVIDIA'nın iPad Air'den 3 kat daha güçlü sloganı ile lanse ettiği Tegra K1 yongaseti, refarans tablet modelinde de yerini aldı. NVIDIA yeni yongasetinin imkanlarını göstermek açısından Android tablet tarafında ilk olacak bir yükseltme sunuyor. 

Android tablet tarafında ilk kez bir model 4GB RAM ile kullanıcıya sunulacak. Tegra Note 7 modelinde Tegra K1 yongasetinin 32-bitlik versiyonu kullanılıyor. 32-bit sistemler bilindiği gibi 4GB RAM'e destek vermiyor. Ancak 40-bit eklentisi sayesinde 4GB RAM ve üzeri miktarlar desteklenebiliyor.  Tegra K1'in 64-bitlik versiyonu ise standart olarak bu desteği sunuyor.
Tegra K1 yongaseti bilindiği gibi  4+1 Cortex-A15 çekirdeğinden oluşan bir işlemci ve Kepler tabanlı 192 Cuda biriminden oluşan grafik birimi ile gelmekteydi.

Tegra Note 7 modeli 7 inçlik ekranda 1920x1200 piksel çözünürlük sunuyor. NVIDIA, dokunmatik ekran teknolojisi DirectTouch ile Wacom'a hassasiyet konusunda sağlam bir rakip olmayı planlıyor. NVIDIA referans tabletini ne zaman piyasaya sunacağını açıklamadı. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim