Anlık Bildirim

Eric Schmidt 6 ay sonrasında tanıtılacak bir Nexus tablete işaret etti


Google'ın Android işletim sisteminin yeni sürümlerini tanıtmak için kullandığı Nexus serisi referans telefonlara artık Nexus serisi tabletler de eklenmek üzere.

İtalyan bir gazete verdiği demeçte Google Yönetim Kurulu Başkanı Eric Schmidt firmasının altı ay sonra kendi tablet cihazını duyuracağını açıkladı. En yüksek kalitede üretilecek tablet modeli Apple ve Google Android arasındaki büyük rekabetin son raundu olacak.

Schmidt ayrıca Google'ın Siri'ye rakip olacak sesli asistan teknolojisini geliştireceğini ve güçlendireceğini, bunun en iyi sesli çeviri yazılımı olması için önlerinde uzun bir zaman olduğunu da sözlerine ekledi. 

Google'ın kendisine ait bir referans tableti olması gerektiği uzun zamandır bahsediliyordu. Tabletler için geliştirdiği sürüm Honeycomb'u Motorola Xoom üzerinde tanıttıktan sonra Ice Cream Sandwich için herhangi bir hamle gelmedi.

Google muhtemelen yeni tabletini Motorola veya Samsung gibi bir OEM ortaklığı ile üretecek ve referans tablet olarak tanıtacak. Kullanılacak işletim sistemi ise Ice Cream Sandwich sürümü tanıtıldığı için muhtemelen Jelly Bean adını alacak sonraki sürüm olacak. Çünkü Schmidt'in bahsettiği tarih ile Jelly Bean sürümünün duyurulması beklenen muhtemel tarih birbiriyle örtüşüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim